Dansk

Fortnite season 2 chapter 3

Før du læser vi er praktikanter fra 6 klasse.

 

Epicgames har taget en stor beslutning i den nye sæson af fortnite! Med tilføjelsen af parkour, er det nu nemmere at navigere fortnites store område, og hurtigere at komme ud af fare zonen.  Nu kan du hoppe over høje bygninger og overraske dine modstannere. Men den mest kontroversielle beslutninger epic har taget, er at fjerne bygning, fra battle royale! Mange muligheder for beskyttelse, deffensive positioner og høje potitioner er nu ikke længere tilgængelige. Mange syntes at Fortnite var populært pga. byggeriet. mange spilllere siger fortnite snart bare er warzone eller Pubg i tredjepersons perspektiv. Bygnig var et core aspect af fortnite og gjorde det specielt. mange finder sig selv forsvars løse ude i en mark hvor man engang kunne bygge.

Nye krigs fartøjer som kampvognen gør en stor forkel i hvordan spillet spilles. Kampvognene er ligesom robotterne de ryger hurtigt væk fordi de er alt for gode. De er især gode hvis du spiller flere så kan den ene styrer og den anden skyde. Det nye battlepass inkludere generalt objecter der passer med fortnites lore. Men indcluderer også Dr. Strange fra marvel. De har også haft mange marvelskins i de tideligere battlepass bla. Spiderman og Ironman. Denne sæsons område er diverst med ørken,skovog sne, i hilen over byerne svæver luft skibe ,med værdifulde våben og gendstande, der er bevogtet af "io-guards". Nogle gange er der kampvogne under luft skibene. Derfor er luft skibene et godt sted at lande. Io organisationen har også bygget baser  hvor i man kan finde en "mini-boss", hvis du får dræbt mini boseen får du dens våben. De er den bedste klasse våben"Mythics" og " Exotics" som er bedre en de normale versioner af våben.

Disse tal er punkter hvor npc'erne(non-playable character's) kan spawne dog er de ikke altid det samme sted(Kig på kortet i bunden).

 Der er våben klasser som der fortæller om vor god et våben er. Grå(common) værene de dårligeste våben og grøn (uncommon) næst dårligst, de, er nemmmest. blå(rare) ligger midten, de er nemme at finde men ikke dårlige.  Lilla(epic) og legendary(guld) er nogle af de sjældneste de kan kun findes i legendary chest og io chest som er hos npc'erne, guld værene det bedste af de to. Til sidst har vi excotic. Excotic våben kan du kun købe  hos fredelige npc'er og i vending machines, for guld som du optjenener.

Lore.

The zero point, er det der styre stormen og fortnite verdnen, og at du genoplever vær runde. Det er også den der gør det mugeligt at flere tidsligner foregår det samme sted. Io organisationen stabilicerede heletiden zero pointed ind til det gik galdt i starten af chapter 3. Der efter hentede agent jones en fictiv character hjelp fra marvel universet og andre lignene.

the seven de var forst set i slutningen sæson 10. De syv har svored at beskytte the zero point. The seven er fra rummet  og er meget mystiske.

 IO organisationen er "de syvs" ærke fjender IO stor for imagined order. De prøver at holde styr på de mange "virkeligheder". The imagined order har været der siden første sæson. Det er imagined order der styrer alle tinge i hvert eneste spil. Uden imagined order ville hele fortnite universet brase sammen. det er dem der putter ting i lamaer kister og airdrops. De stræber efter magt og viden. The imagined order har holdt sig i skyggerne indtil chapter 2 sæson 2 hvor the zeropoint ramte in i the bridge. the bridge er en location der blev vist til butterfly eventet hvor at kuben fra de andre sæsoner blev ødelagt og du blev teleporteret derhen

Kreativ.

I kreativ kan du...være kreativ. Du kan slappe af fra battle royale, eller have en duel med din bedste ven. Der er alt fra parkour og ræs til dueller og "box-fights".

HQ