Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

3 tips til at undgå lag når du gamer

Skrevet af Elise9090 den 14 november 2017 kl. 12:11
Tagget som: lag, game

Er du træt af spil, der konsekvent hakker? Vil du gerne kunne game uden irriterende afbrydelser grundet lag? Så læs med her, hvor du får 3 tips til at undgå lag, når du gamer!
Sørg for at indstille det rette grafiklevel
Når du gamer, oplever du måske, at din computer ikke kan følge med på det høje grafiklevel. Det skyldes ikke nødvendigvis dit internet, men kan derimod bunde i, at dit grafikkort simpelthen ikke kan følge med. Hvis spillets grafik kører en højere opløsning, end dit grafikkort er beregnet til, gør det ingen forskel, hvor godt dit internet er. Indstil derimod spillet til at køre i lavere grafik, som passer til grafikkortet.
Skru op for internethastigheden
Det vigtigste trick til at undgå lag når du gamer er naturligvis at have en ordentlig internetforbindelse. Hvis du spiller online, er du nødt til at have en vis forbindelse på dit internet, for ellers vil du netop opleve, at spillet hakket. Hvis du for eksempel samtidig streamer musik på Spotify eller downloader Netflix-videoer, skal forbindelsen være endnu bedre! Hvis du er træt af lag, skal du altså tage et kig på dit internet, da det sikkert kan være en af grundene.
Drop dit WiFi
Hvis du har mulighed for det, så drop WiFi-forbindelsen og tilkobl i stedet internettet med et Ethernetkabel. Hastigheden boostes øjeblikkeligt ved at køre internettet direkte igennem et kabel i stedet for over WiFi, så det er et nemt trick til at forbedre internethastigheden! Sidstnævnte kan du læse mere om i denne vogueplay andmeldese . Igen: Hvis du gamer online, er der nødt til at være en ordentlig forbindelse på din computer. Ellers bliver spillet en træls oplevelse, uanset om du spiller World of Warcraft eller bruger din tid på online casinoer.