Bruger- og redaktørblogs. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi bringer nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Opret en profil i dag! Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | War Thunder
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Anmeldelse: The Dark Knight Rises

   Anmeldelse: The Dark Knight Rises

   Skrevet af FrevS den 20 juli 2012 kl. 15:56

   Jeg har prøvet at gøre anmeldelsen fri for spoilers, men jeg må nok hellere advare, at det er på eget ansvar, hvis du vil undgå alt der har med filmen at gøre, inden du ser den

   Lige siden jeg læste om annonceringen af fortsættelsen til mega blockbusteren "The Dark Knight" fra 2008, har jeg ventet spændt, og til tider føltes ventetiden ulidelig. Nu er fortsættelsen, "The Dark Knight Rises" her endelig. Filmen adskiller sig stilmæssigt fra de to tidligere film i trilogien, men den formår ikke desto mindre at få en rød tråd igennem hele trilogien:

   Der er gået otte år siden "The Dark Knight" sluttede, hvor Batman pådrog sig skylden for den sindsforvirrede Harvey Dents død. Bruce Wayne har lagt kostumet på hylden, hvor han herved er sunket ind i en sumpet tilværelse i sit store palæ - uden nogen form for kontakt med omverdenen. Gotham er samtidig blevet en by, hvor organiseret kriminalitet ikke længere har sin gang, så der er reelt heller ikke brug for Batman - indtil en ny fjende dukker op.

   Min egen kendskab til Batman-universet har aldrig været synderligt stor, og derfor har jeg også altid troet, at Bane bare var et stort hjerneforladt muskelbundt (dette skyldes dog mest den pinlige visualisering af ham i tidligere film). Den mening er sandelig blevet gjort til skamme i denne version. Tom Hardy (Inception, Warrior etc.) er perfekt i rollen som Bane. Han har ikke ret megen mimik at gøre godt med (Bane har en maske, der dækker næsten hele hans ansigt undtaget øjne), men alligevel formår han at skabe en vis ærefrygt i rollen som det store muskelbundt.

   Christian Bale hopper atter i dragten som Batman i denne tredje film, og han gør det fremragende. Han er efter min mening den skuespiller, der bedst har formået at portrære den evigt plagede mørke ridder - endda bedre end Michael Keaton, som jeg aldrig har været synderligt imponeret af i Tim Burtons film. Anne Hathaway indtager rollen som den snu og forførende tyv Selina Kyle (bedre kendt som Catwoman). Hun gør rollen helt til sin egen - ikke mindst fordi at der ikke rigtig er tale om Catwoman, men Selina Kyle (både ører og frække miav-lyde er helt ude af billedet). Jeg tror, at Christopher Nolan bevidst har taget dette element ud, da Catwoman ellers måske kan komme til at virke som en lidt fjollet karakter til det ellers seriøse og realistiske univers.

   De øvrige skuespillere som tæller et enormt populært cast er Michael Caine, Gary Oldman, Marion Cotillard mfl. - de gør det alle sammen rigtig godt, og specielt Michael Caine som butleren Alfred er rigtig, rigtig god på trods af en reduceret spilletid i forhold til de tidligere film. Filmen ruller derud af i hele 165 minutter, hvilket er en passende tid, da der er mange nye historier og karakterer, som skal flettes ind med den øvrige historie - for mit vedkommende føltes filmen dog en anelse tung i røven lidt hen ad vejen, men når rulleteksterne kører over skærmen, så kom der en vis forståelse for det langsomme tempo ind i mellem.

   Filmen runder det hele af i ekstrem god stil. Det er angiveligt den sidste film inden et evt. reboot af serien (ala Spider-Man), selvom der teases for en evt. fortsættelse i filmens sidste minutter. Hele tematikken og budskabet omkring at der er en helt i os alle (hvilket nærmest er blevet en kliché i den slags film) bliver leveret på sådan en måde, at det ikke er til at brække sig over. Hermed er det Christopher Nolans farvel til en vidunderlig trilogi, som mange fremtidige film med garanti vil hente inspiration fra.

   10/10 herfra!

   HQ
   Anmeldelse: Terminator Salvation

   Anmeldelse: Terminator Salvation

   Skrevet af FrevS den 7 juni 2009 kl. 23:05

   Lige siden den første Terminator-film udkom i biograferne i 1984, har vi skulle høre om den evigt uundgåelige Dommedag og ligeså i to efterfølgende film. Nu er ventetiden så endelig forbi, og instruktøren med det besynderlige navn, McG, har givet os et brag af en action-film der går hårdt og lige på:

   I filmens første scene følger vi en mand ved navn Marcus Wright, der er dømt til døden, spærret inde i et fængsel. Her får han besøg af en kvinde, der vil have ham til at donere hans krop til efterforskning, efter han har stillet træskoene. Umiddelbart giver scenen ikke megen mening, og det gør de næste par scener egentlig heller ikke. Her ser man en voksen John Connor (i skikkelse af Christian Bale) udforske et af fjendens opholdssteder. To minutter senere lyder der et kæmpe brag af en eksplosion, og her er man klar over, at den her film skiller sig meget ud fra de andre i serien udseendemæssigt.

   Efter at have set adskillige diverse trailere til denne film, og eftersom jeg er en kæmpe fan af Christian Bale, var jeg rimelig sikker på, at han ville fylde enormt meget i den her film. Dette viste sig så ikke at være tilfældet. I stedet for at lade Bale indtage hver scene, har man i stedet ladet ham vie pladsen for Sam Worthington, der spiller den "menneskelige" robot, Marcus Wright. Worthington spiller sin rolle til det yderste, og på trods af jeg ikke havde hørt om ham før, så har han positivt overrasket mig.

   Historien i "Terminator Salvation" er forholdsvis lige til.
   Menneskeheden er ved at blive udryddet. De er desperate og klar til at prøve alt! Samtidig kommer der nye trusler frem, og de står stadig tilbage med en masse spørgsmål. Plottet virker simpelt, men alligevel er det godt at have kendskab til de tidligere film i serien. Hvis man ikke har dette, så kan det hurtigt gå hen og blive godt forvirrende, da der hele tiden kommer små refereringer op - og den originale Terminator-historie kan jo godt værre forvirrende nok i forvejen.

   Actionen er stadig det, der lægges mest fokus på, hvilket filmen bestemt også formår at give sit publikum - bang og eksplosioner for alle pengene! Effekterne fungerer rigtig godt, og når man sidder inde i biografsalens mørke, så føler man sig som en del af slagmarkens soldater. Terminatorerne kan dog godt virke en anelse stive i det. Ganske vist er de robotter, og vi får da også at vide, at en bestemt type af dem er designet til at være tunge i det, men alligevel er det svært at tro på, at et kæmpe imperium af maskiner og teknologi, skulle være opbygget af en flok stivbenede metalstumper.

   Konklusion: På trods af en lidt utroværdig fjende i visse sammenhæng og en anelse spraglet historie, så formår den fjerde Terminator-film i serien virkelig at underholde dens publikum - fans såvel som ikke-fans. Skuespillerne klinger godt sammen, og med det øde landskab føler man sig godt hjemme i den meget omtalte Dommedag. Filmen skulle efter sigende kunne fremtyde en tydelig efterfølger om end ikke flere, men dette synes jeg egentlig ikke, at der var at spore i filmens slutning. Hvis man kan få brygget en historie sammen, der giver en god grund til en fortsættelse, så vil jeg da i hvert fald være positiv.

   8/10 herfra!

   I praktik (del 3)

   Skrevet af FrevS den 19 november 2008 kl. 09:41

   ...hos Gamereactor!

   Jeg åbner øjnene. Det er lyst. Meget lyst! Jeg kigger på klokken, og så finder jeg ud af, at jeg har sovet over mig! Hvad skal jeg dog gøre? Der er intet andet for. Jeg skynder mig op af min seng, og dernæst får jeg lynhurtigt fundet noget tøj at tage på, børste tænder og så er det ellers også ud af døren med 120/t hen til busstopstedet. Jeg nåede ikke den første, og eftersom jeg kun vidste, hvad tid den gik, så får jeg tjekket, hvornår den næste bus går, hvilket først er om tyve minutter.

   Nå, men bussen ankommer endelig, og jeg stiger af ved Ballerup Station, og heldigvis var den næste bus jeg skulle tage allerede kommet. Jeg går hen imod bussen, og her ser jeg så en eller anden pappefar af en buschauffør, der absolut skal stå og have sin sædvanlige morgen-smøg, mens de andre i bussen, inklusiv mig, skal betale for dyrebar tid bare fordi, at han lige skal have sit daglige fix i form af et lille aflangt rør med tobak i. Men den her klovn får så endelig bevæget sin store r*v ind i bussen, og så kører vi ellers derud af.

   Jeg stiger af ved Hulgårds Plads, og så er det ellers bare op til redaktionen. Jeg kom omkring femten minutter for sent, så det var vel ikke det vildt store, og jeg blev da heller ikke bandet og svovlet på - tværtimod. Jeg blev mødt af et friskt godmorgen, og det er jo altid rart.

   I går fik jeg egentlig lavet det samme som i mandags, men jeg fik faktisk mulighed for at spille Gears 2, og jeg fik spillet i en lille time, og mon ikke at jeg også får slæbt mig hen til sofaen i dag og komme lidt videre i spillet - og en anmeldelse følger senest på fredag. Jeg fik også lavet en nyhed, eller jeg fik lavet flere, men min nyhed om National Geographic der udvider med et spil-firma fik lov at komme op.

   I dag har jeg fundet ud af, at jeg skal have valgt nogle (oversat= rigtig dejligt mange!) billeder fra nogle optagelser af GRTV. Det er lidt ensformigt, men jeg kan sagtens finde på mange andre kedelige ting i den her verden, som jeg ikke hellere ville lave.

   I praktik (del 2)

   Skrevet af FrevS den 18 november 2008 kl. 09:32

   ...hos Gamereactor!

   Godmorgen til alle jer gæve gamere derude. Det her er så min anden dag i min praktikperiode hos Gamereactor. I går fik jeg skrevet lidt om det, som jeg skulle lave i løbet af dagen, og jeg fik da udført to ud af de tre punkter, som jeg havde skrevet i min tidligere blog.

   Dagen i går startede egentlig mest med, at jeg fik skrevet min lille introduktions-blog, og selvom jeg egentlig havde planlagt at skrive mere i bloggen, så blev det desværre ikke til mere en nogle 18-19 styks linjer, men igen, så var der vel heller ikke så meget at skrive om. Jeg var trods alt først lige ankommet til redaktionen, og hvis man endelig havde lyst til at vide, hvem jeg var, så er der jo altid min profil.

   Nå, men efter at jeg havde skrevet min morgen-blog, så var jeg egentlig mest tilbøjelig til at sidde og slappe af (måske ikke lige det mest smarte at skrive, når man faktisk befinder sig på redaktionen) og ellers bare lige få jorden under fødderne igen. Lidt i tolv kom Thomas Blichfeldt så hen til mig, og han sagde, at jeg kunne finde nogle nyheder angående spil på engelske hjemmesider som fx kotaku.com eller joystick.com og så ellers oversætte dem til dansk på min egen version. Det var faktisk meget fornøjeligt.

   I går skrev jeg ganske vidst også, at jeg skulle spille Gears of War 2, men dette blev desværre ikke til noget. Men det går nok, for de andre ting jeg beskæftigede mig med i går var faktisk ret sjove. Men ellers er der vel ikke andet for end, at jeg må finde en eller anden hemmelig lancer, der er gemt her på redaktionen og så ellers true mig til at spille Gears 2!

   I dag ved jeg egentlig heller ikke, hvad jeg præcist skal lave - i første omgang skulle jeg måske bare prøve på at vågne. Når man skal gå 1,5 km. til bussen for dernæst at tilbringe en times tid i den, så er man ikke lige den mest morgenfriske gut. Men ellers så ved jeg, at der befinder sig nogle herlige billeder, som skal vælges ud for en række af forskellige screenshots.

   I praktik

   Skrevet af FrevS den 17 november 2008 kl. 09:03

   ...hos Gamereactor!

   Klokken er 8:45, og jeg er lige stået af bussen. Jeg bevæger mig over fodgængeren og forbi Shell-tanken. Jeg drejer skarpt til venstre, og så kigger jeg ellers hen ad vejen. Jeg finder Dortheavej 59, og så får jeg ellers løftet mig selv ind af døren og op ad trapperne til redaktionen.

   Jeg bliver mødt af Morten Reichel, der fortæller mig, hvad jeg skal i løbet af dagen: skrive en "introduktions-blog" der fortæller om, hvem jeg er, og hvad jeg skal lave her på Gamereactor. Jeg får også at vide, at jeg skal finde nyheder på nettet og til sidst, men ikke mindst, så skal jeg spille Gears of War 2 (som jeg har været så forbløffende god til ikke at få anskaffet mig).

   Men hvem er jeg egentlig? Jo, jeg er en dreng på 15, der kommer fra Sydhavsøerne - nærmere betegnet Falster. Jeg går i 9. klasse på en folkeskole i Stubbekøbing. Jeg ved endnu ikke, hvad jeg vil uddanne mig til, men da jeg godt kan lide at skrive, og jeg bruger meget af min fritid på spil, så syntes jeg næsten, at GameReactor var det mest oplagte sted at komme i praktik.

   Men ja, det var så lige min hurtige "introduktions-blog", og vi må se, hvad jeg får bikset sammen i løbet af den her uge.