Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Persona 5 indtager førstepladen i England/UK

Skrevet af Kboy den 10 april 2017 kl. 14:30
Tagget som: Persona 5, Persona 4: Golden, Persona 3 Portable

Eftersom jeg bogstaveligt talt har ventet på Persona 5, siden det blev annonceret 24 november 2013, så kan jeg ikke lade være med, at glæde mig over de "små sejrer", nu hvor Persona 5 endelig er blevet udgivet. Jeg er dog ikke helt tilfreds med Deep Silver som har stået for udgivelsen af Persona 5 herhjemme og resten af EU. Alt for få fysiske kopier af spillet har gjort, at det er så godt som udsolgt allevegne. Men er man ligeglad med det fysiske medie, så kan man altid downloade det fra PSN - https://goo.gl/Fkpi7T

Det har dog ikke forhindret Persona 5, at gå ind som nr. 1 i England/UK, hvilket er første gang et J- RPG spil gør det siden 'Ni no Kuni: Wrath of the White Witch' tilbage i 2013. Samtidlig er det første gang både for Persona serien og Atlus som udvikler, at det tager førstepladsen over samtlige formater.


Kilde - https://ukie.org.uk/news/2017/04/atlus-deep-silvers-persona-5-summons-no1-slot-its-first-week

Anmeldelse - https://www.gamereactor.dk/anmeldelser/469653/Persona+5/

One Punch Man

Skrevet af Kboy den 23 november 2016 kl. 23:54
Tagget som: One Punch Man

Jeg er rimelig kræsen når, det kommer til anime serier. Den sidste serie jeg fik kørt igennem var Attack on Titan, efterfølgende har der ikke rigtig været nogen andre anime serier som har kunnet fastholde min interesse. Sådan var det indtil for et par dage siden, hvor en tilfældig youtuber anbefalede One Punch Man. Eftersom det ikke var første gang, at jeg stødte på en varm anbefaling af denne anime, så besluttede jeg mig, at se den. Og den var fantastisk! Jeg fik set alle 12 ep. på nogle få dage og kan nu være med til, at anbefale serien. Det gode ved denne anime er, at man behøver ikke være til anime for kunne li' denne serie.

Helten i serien hedder Saitama (One Punch Man), og er en klasse C helt, som hygger sig med, at banke monstre, aliens og andre "kryb" med et enkelt slag. Men i en verden fuld af helte og monstre, bliver han betragtet som lidt værende en fusker, eftersom der er ingen som tror på, at en klasse C helt som Saitama, kan gøre det han gør. Saitama er også en rimelig fjollet fyr af en helt af være og er ærgelig over, at ingen anerkender hans heltegerninger i form af fan-breve osv. Heldigvis er hans gode ven og discipel cyborgen Genos til for ham og kan (som en af de eneste få) se, at Saitama er den stærkeste helt af alle. Alt dette er med til, at gøre One Punch Man til en af de mest sjove, underholdende og anbefalelsesværdige serie.

Trailer - https://www.youtube.com/watch?v=2JAElThbKrI

Persona 5's japanske udgivelsesdato er blevet afsløret

Skrevet af Kboy den 6 maj 2016 kl. 02:34
Tagget som: Persona 5

Tidligere i dag sad jeg og så live-streamingen, og glædede mig over, at Persona 5 endelig bliver udgivet. Desværre vidste jeg allerede, at det kun ville være den japanske udgivelsesdato som evt. ville blive afsløret. Men så vidt jeg har forstået, så kommer der mere info til E3 næste måned mht. til udgivelse i vesten. Og så håber jeg, at det lægger sig tæt op af den japanske dato.


Nyeste trailer - https://www.youtube.com/watch?v=qKZtJmt85ns

Project Setsuna - PS Vita

Skrevet af Kboy den 31 december 2015 kl. 01:04
Tagget som: PS Vita, Project Setsuna

Så er det årets sidste dag. Det er samtidlig også min sidste PS Vita blog (130), eftersom jeg tænker, at det er godt, at slutte af, mens legen stadig er sjov. Heldigvis er der masser af andre dedikerede PS Vita fans, som sørger for, at holde os opdateret alt mht. til PS Vita. En af mine favorit sider hedder "psp2roundup", og der er der næsten daglig nyheder dedikeret PS Vita.

Jeg slutter af med et fremtidig spil af Square Enix som pt. går under titlen Project Setsuna, eller på japansk "Ikenie to Yuki no Setsuna", hvilket direkte oversat betyder "Setsuna of Snow and Sacrifice". Project Setsuna er et rpg spil, hvor der bl.a gøres brug af vinteren som tema. Men det vigtigeste ifølge Square Enix er, at vække følelsen, som man kender det fra de gamle 90'er rpg spil, ved bl.a gøre brug af det såkaldte Active Time Battle system, som bl.a Final Fantasy IV og Chrono Trigger benyttede sig af. Project Setsuna bliver udgivet herhjemme engang til næste år 2016, dog uden specifik dato. Men lige så snart der kommer en udgivelsesdato, så vil jeg opdatere denne blog, skulle nogen være interesseret i spillet. Personligt kan jeg ærgre mig over, at Project Setsuna ikke allerede er udgivet, eftersom det gøre brug af vinteren som tema. Det kunne have været super hyggeligt, at spille det nu ;)

Lur traileren (og den fantastiske steming) til Project Setsuna her - http://www.jp.square-enix.com/setsuna/

PS: Jeg vil gerne smide et tak ud til Lee West, som ikke alene tog sig tid til, at give mig gode råd, men også fordi han var/(er) så dedikeret og passioneret alt som omhandler gaming ;)

Godt nytår ;)