Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Saga

Saga

Skrevet af Kboy den 29 oktober 2017 kl. 21:33

Engang imellem bliver jeg så entusiatisk over noget, at jeg bliver nødt til at dele det. For når noget er godt, så vil jeg med glæde anbefale det, som det tidligere har været tilfældet med Persona serien eller animeen One Punch Man.

Og sådan har jeg det for tiden med tegneserien Saga af Brian K. Vaughan og Fiona Staples.

En galaktisk krig, et enestående kærlighedsforhold, politisk konflikt, en aristokratisk robot, en død babysitter, en dusørjæger med en kat som kan fortælle om folk lyver. En anden dusørjager i form af en sexy edderkop og et rumskib i form af et træ som bl.a. kan styres med sindet. Alt dette grundet et barn som ikke burde findes og så har jeg ikke sagt for meget!

Serien er ikke færdig og er i dag oppe på issue #48 men kan læses samlet i 7 volumer med udgivelse af volume 8 til december. Det første volume af Saga #1-6 står til 48 kr..

Jeg vil mene at den digitale version af Saga gør sig bedst på tablets.

Køb den digitale version af Saga til android her - https://goo.gl/71i3GG.

Saga findes også til iOS.

Ellers kan man købe Saga i fysisk form her - https://goo.gl/TfFHY9

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Persona 5 indtager førstepladen i England/UK

Persona 5 indtager førstepladen i England/UK

Skrevet af Kboy den 10 april 2017 kl. 14:30
Tagget som: Persona 5, Persona 4: Golden, Persona 3 Portable

Eftersom jeg bogstaveligt talt har ventet på Persona 5, siden det blev annonceret 24 november 2013, så kan jeg ikke lade være med, at glæde mig over de "små sejrer", nu hvor Persona 5 endelig er blevet udgivet. Jeg er dog ikke helt tilfreds med Deep Silver som har stået for udgivelsen af Persona 5 herhjemme og resten af EU. Alt for få fysiske kopier af spillet har gjort, at det er så godt som udsolgt allevegne. Men er man ligeglad med det fysiske medie, så kan man altid downloade det fra PSN - https://goo.gl/Fkpi7T

Det har dog ikke forhindret Persona 5, at gå ind som nr. 1 i England/UK, hvilket er første gang et J- RPG spil gør det siden 'Ni no Kuni: Wrath of the White Witch' tilbage i 2013. Samtidlig er det første gang både for Persona serien og Atlus som udvikler, at det tager førstepladsen over samtlige formater.


Kilde - https://ukie.org.uk/news/2017/04/atlus-deep-silvers-persona-5-summons-no1-slot-its-first-week

Anmeldelse - https://www.gamereactor.dk/anmeldelser/469653/Persona+5/

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
One Punch Man

One Punch Man

Skrevet af Kboy den 23 november 2016 kl. 23:54
Tagget som: One Punch Man

Jeg er rimelig kræsen når, det kommer til anime serier. Den sidste serie jeg fik kørt igennem var Attack on Titan, efterfølgende har der ikke rigtig været nogen andre anime serier som har kunnet fastholde min interesse. Sådan var det indtil for et par dage siden, hvor en tilfældig youtuber anbefalede One Punch Man. Eftersom det ikke var første gang, at jeg stødte på en varm anbefaling af denne anime, så besluttede jeg mig, at se den. Og den var fantastisk! Jeg fik set alle 12 ep. på nogle få dage og kan nu være med til, at anbefale serien. Det gode ved denne anime er, at man behøver ikke være til anime for kunne li' denne serie.

Helten i serien hedder Saitama (One Punch Man), og er en klasse C helt, som hygger sig med, at banke monstre, aliens og andre "kryb" med et enkelt slag. Men i en verden fuld af helte og monstre, bliver han betragtet som lidt værende en fusker, eftersom der er ingen som tror på, at en klasse C helt som Saitama, kan gøre det han gør. Saitama er også en rimelig fjollet fyr af en helt af være og er ærgelig over, at ingen anerkender hans heltegerninger i form af fan-breve osv. Heldigvis er hans gode ven og discipel cyborgen Genos til for ham og kan (som en af de eneste få) se, at Saitama er den stærkeste helt af alle. Alt dette er med til, at gøre One Punch Man til en af de mest sjove, underholdende og anbefalelsesværdige serie.

Trailer - https://www.youtube.com/watch?v=2JAElThbKrI

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Persona 5's japanske udgivelsesdato er blevet afsløret

Persona 5's japanske udgivelsesdato er blevet afsløret

Skrevet af Kboy den 6 maj 2016 kl. 02:34
Tagget som: Persona 5

Tidligere i dag sad jeg og så live-streamingen, og glædede mig over, at Persona 5 endelig bliver udgivet. Desværre vidste jeg allerede, at det kun ville være den japanske udgivelsesdato som evt. ville blive afsløret. Men så vidt jeg har forstået, så kommer der mere info til E3 næste måned mht. til udgivelse i vesten. Og så håber jeg, at det lægger sig tæt op af den japanske dato.


Nyeste trailer - https://www.youtube.com/watch?v=qKZtJmt85ns

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus