Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Velkommen til.... mig selv...!

jeg har været medlem af Gamereactor i nogle år. jeg har ikke været konsekvent aktiv med at skrive meninger i diverse nyheds artikler og blogs, men jeg har fulgt med hver eneste dag på sidelinjen. Det vil få en ende nu og derfor vil jeg lave en blog herinde som omhandler om mit gaming liv og jeg har før haft en blog på Xboxlife.dk da jeg havde min Xbox 360. Dog har investeret i en PS4 på release og og senere "opgraderet" til en Pro. på den nævnte blog handlede det primært om musik, men jeg fik også skrevet om min vej til at få 100000 Gamerscore på Xbox 360.
først vil jeg dog lige præsenter mig selv. Mit navn er Kasper, jeg bor i en lille landsby tæt ved Haderslev nærmere betegnet det mørke jylland. Jeg er 31 år gammel og bor med mine dejlige kone og vores to skønne børn, på 3 år og en på 1 år. jeg har kendt min kone i 11 år nu og vi blev gift her i år! hun har aldrig været en gamer og var i starten forbløffet over alle de spil jeg spillede.
Meningen med denne blog vil være at beskrive mit gaming liv da jeg på det seneste år er begyndt at miste interessen for gaming. Derfor vil jeg gerne undersøge dette da det undrer mig. Jeg har spillet lige siden Commodore 64! Dette var lige en hurtig velkomst. hvornår næste blog kommer vides ikke.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus