Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Glemt gys, trist gys (Shorty)

Skrevet af Krautie den 18 september 2017 kl. 23:45
Tagget som: Gys, Gyser, Spook, Zoinks

Hvorfor klager folk så meget over manglende gys?? Vi har haft det liggende i årevis!
For satan, vi har Dead Space som er den her mega fede horror space shooter! Men glem 2eren, specielt 3eren! Det var mere Dead Rising 2 møder Alien 3.

Vi har Eternal Darkness til GameCube som bare MÅ opleves, da det er en fantastisk historiefortælling med vilde mechanics, seriøst, enhver må prøve det, som bare har en smule interesse i gys.

Resident evil 4, spooky stuff og en ren classic!
Og 5eren er mindst ligeså...
Well, 6eren er da virkelig....
I det mindste er de da fede multiplayer-hygge spil! Og 7 lød da til at være en succes!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Ikke den store horrorgamer, meeeen...

Skrevet af Krautie den 23 juni 2013 kl. 01:50

Altid har jeg haft en interesse for det overnaturlige og okkulte, og derfor har gyserspil/gyserfilm og jeg altid haft et "Had-elske"-forhold.
Jeg har været nysgerrig, interesseret og elsket det uforklarlige og bizarre.

Men når det kommer til at se filmene og spille spillene, har jeg altid måtte gå to skridt tilbage. Det har aldrig været min kop te at sidde på frontsæddet, når der skulle komme et "jump-scare" eller et klamt ansigt kom til syne.
Derfor er førstepersons gyserspil været et
helvede, når en kammerat presser mig ud i dem som "Amnesia".

Men jeg elsker dem også.. Derfor præsentere jeg: DreadOut.

Det er greenlit på steam og det giver sig ud for at være som PS2 og Wii titlen "Fatal Frame", bare på pc'eren.
Det var på kickstarter, og jeg måtte kaste nogle penge efter det for at få denne gyselige titel ud i virkeligheden. Jeg spillede demoen, og jeg kan kun håbe at det bliver endnu federe (Og hvorfor kommer jeg hele tiden til at tænke på den fede opbakkende baggrundsmusik?).

Man er en pige med en mobiltelefon, hvor kameraet er det eneste måde at forsvare sig mod ånder og andre gespenster. Tag billeder af spøgelserne og send dem tilbage til deres skaber! Og som i nok ser, er det her forskellen er fra spil som Amnesia. Her skal man ikke blot gemme sig, nej, man skal klaske øjnene op mod sin frygt og fjerne den.

Anyway, ville bare kaste en note ud. Tjek det ud. Mange vil heller ikke kunne undgå at falde over det, når det kommer på steam. Glæder mig til at se dets fanbase blive større!

http://dreadout.com/

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus