Bruger- og redaktørblogs. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi bringer nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Opret en profil i dag! Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk

GR Failing

Skrevet af Kromix den 4 juli 2021 kl. 18:19

Nu har jeg boykottet GR i 6 mdr. I mellemtiden har jeg frekventeret andre gaming sites som fungere upåklageligt. Men det er vel standard i 2021. Der er ikke fixet en eneste ting mht til jeres hjemmeside. Det er decideret uforståeligt at i ikke kan kode en side der virker. Jeg kunne seriøst have kodet noget bedre som 13 årig, og det er ikke engang overdrevet. I er så ligeglade med jeres brugere at man burde fyre jer alle sammen og relaunche Gr som et dansk samlingspunkt indenfor gaming. Total inkompetence fra udviklerne, apati og ansvarsfraskrivelse fra chef redaktøren ... For slet ikke at komme ind på at det meste af jeres content er cut & paste. Jeg brækker mig over jeres absurde lave ambitions niveau. Jeg kommer tilbage når i har udskiftet udviklerne og den arrogante chef refaktør, som nærmest håner brugerne hvis man kritiserer hans platform. Ja ikke direkte, det ville kræve lidt boller - men pænt formuleret så man næsten ikke bemærker det. Vælg en platform hvor man respekterer brugeren - og sætter pris på at man vil deltage. 

Jeg har været her i næsten 10 år. Da jeg brokkede mig over siden tekniske tilstand bad Magnus mig om at skride et andet sted hen. Jamen velbekomme, fordi jeg har støttet din side i et årti Magnus ... Og så håner du mig efterfølgende .... Jeg håber alle dine brugere forlader dig og du ender nede i flaske automaten i netto. God sommer.