Cookie

Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk

Chefredaktøren drager afsted på lang, lang ferie

Hej allesammen,

Det er nærmest som om at jeg bruger min blog til at annoncere ferie, og ikke meget andet. Det skal vi have lavet om på når jeg kommer tilbage.

Det er blevet den tid på året igen hvor min kære kæreste Klara og jeg drager på ferie, og hvorimod vi rejser meget sammen, så har det altid være de to uger lange ekskursioner til Island, Italien eller Sverige. Derfor er vi lidt mere ambitiøse i år, og vi rejser faktisk til Japan en hel måned fra i morgen af og frem til mandag d. 5 august.

Vi starter i Tokyo, og bevæger os derfra vest på til Osaka, Kyoto, Nara, Kobe, Nagano og Hiroshima, for så at ende tilbage i Tokyo igen. Vi har spinket og sparet, og det hele skal brændes af på hvad der forhåbentlig bliver "the trip of a lifetime".

Det betyder dog også at jeg trækker stikket mere end jeg naturligt gør - dog er jeg sikker på at jeg ikke kan lade være med at arbejde bare en smule. I ved, bare lidt... Bare en lille smule. Eksempelvis anmelder jeg Fire Emblem: Three Houses løbende - bare fordi det er sjovt.

Det bliver Carl Nielsen, der eksempelvis dækkede ind i vinterferien hvor jeg besejrede den ene nordsvenske pist efter den anden, der har ansvaret for Gamereactor i mellemtiden. Han kommer til at producere lækkert indhold, og der kommer også anmeldelser og previews fra alle de faste størrelser - blandt andet arbejder Søren på en lang anmeldelse af Final Fantasy XIV: Shadowbringers, og Anders Mai er i gang med Dragon Quest Builders 2.

Det bliver, med andre ord, business as usual. Dog vil ReactorNation tage en pause, da det er mig der har føling med vores community (eller mangel derpå - ja, jeg prøver alt hvad jeg kan).

Selvom det her arbejde er ret hårdt, så savner jeg faktisk Gamereactor når jeg ikke arbejder med sitet hver dag, og det betyder at jeg også kommer til at savne jer. Vi ses dog til et langt mere travlt efterår med masser af spil, videoer, anmeldelser, artikler og meget, meget mere!

Chefredaktøren drager afsted på lang, lang ferie

Ferie (slap nu af du har fri og syng en glad melodi)

Hej allesammen,

Her i uge 8 tager jeg lidt ferie, skiferie for at være specifik, og dermed efterlader jeg siden til Carl Nielsen, der både anmelder for os, og har været praktikant her også.

Kommer noget til at ændre sig? Nja, det tror jeg egentlig ikke. Kommer jeg stadig til at smide en kommentar ind hist og her? Ja, uden tvivl.

Jeg håber at I tager godt imod Carl - vi går en spændende uge i møde med masser af fede tekster i hvert fald.

Vi ses!

Ferie (slap nu af du har fri og syng en glad melodi)

Nyt forsidedesign!

Hej allesammen!

I har måske lagt mærke til, at vi i dag fredag d. 21 september har introduceret et nyt forsidedesign. Det er der en meget god grund til.

For det første var det gamle håbløst forældet - og det har været tanken at introducere et nyt et af slagsen i lang, lang tid. Det primære problem var, at selvom vi reelt set havde en del pladser at placere indhold som fortjente blikfang, så var der i virkeligheden kun én af disse pladser der fik ekstra opmærksomhed, nemlig den første.

Så vi startede ud fra den idé, at med konkurrencer, spændende nyheder, videoer, anmeldelser og previews, så var det en absolut nødvendighed at skabe flere pladser der fik opmærksomhed samtidig, som vi også så hos konkurrenterne. Det har vi gjort nu.

Det betyder ikke at vi er helt i mål - du vil se små ændringer komme hist og her, som vi arbejder os henimod et helt færdigt design.

Vi håber at I, i længden, vil byde velkommen til et design, hvor redaktøren har flere værktøjer til at navigere øjnene forbi det indhold det er interessant og relevant, og vi beklager de gener det må skabe at siden ændrer sig lidt hist og her, og de fejl det nu en gang måtte føre med sig.

Jeg har været på skiferie!

Davs kæreste Gamereactor-nation!

Som I måske har bemærket har det været vore allesammens Andreas Juul og Anders Mai der har leveret indholdet den sidste uges tid, og det skyldes ganske enkelt, at jeg har været på skiferie. Det er en tradition i Groth-familien at drage nord på hvert år, men på grund af Gamreactor-arbejde har jeg ikke været på brædderne i lang tid. Dette ændrede sig heldigvis i år, hvor pisterne igen blev gjort usikre af en lettere overvægtig skægabe, der dundrede ned med 120 i timen.

Fra mandag er det dog "business as usual", hvor jeg igen overtager. Jeg har savnet at skrive, og savnet at læse jeres fede kommentarer. Vi ses lige om lidt igen! Indtil da kan jeg supplere med et billede fra et lille fjeldhotel, hvor min kære far og jeg gjorde det som svenskerne kalder "at fika". Det lyder lidt skævt, men det er altså bare at drikke kaffe og spise kage.

Jeg har været på skiferie!