Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Tidsfaktoren

Skrevet af Nova den 21 november 2017 kl. 07:01

Spillede spillets flæskede underekstremiteter med carporte, arterier og batterisyre, på netcafe, for år tilbage.. En fryd for de trætte efterårsøjne.. Væsnets guitarstrenge og hajbrusk følger rejsedagens ankomst. Det forventes indkøbt af Nova..

Jeg husker at der på TC's toilet levede uopdagede insektarter. Kunne man blot bibringes kjolens vandring.. Det bliver efter sigende mere udfordrende, at krydse ørkenen, flere og voldsommere sandstorm hærger. Enhver destination umuliggøres.

Man prøvede at anskaffe den men han holdte godt fast om tangen. Det frosne bæltespænde frøs den nøgne hud. Frysevæske.. Alfaen ønskes at blive set. Såres en af deres egne kritisk, da angriber flokken.

Må hellere opføre mig ordentligt nu.

Skrevet af Nova den 20 november 2017 kl. 21:13

Undskyld til alle på GR for min elendige opførsel..

Jeg prøver så godt jeg kan men sommetider bliver jeg til en anden person som ødelægger væggene og gulvet med en økse.. Ofte bliver jeg overvåget af forskellige aktører, for det meste af staten eller korrupte spil- og reklamefirmaer som opfanger og gemmer alt data omkring mig..

Jeg prøver at opføre mig ordentligt på GR da jeg ikke vil miste dette eneste faste/stabile sted i mit liv. Når mørkets fyrste eller andre væsner betragter- og jagter mig, så kan jeg besøge GR og få ro i sindet ved at læse nyheder, artikler og lign. For det meste stinker min lejlighed af råddent kød, maling, cigarrøg, petroleum, våd hund, brændt gummi og andet klamt og væggene er fyldt med blod. Men når jeg er på GR så lægger jeg ikke mærke til det. Så kan jeg få fred..

Jeg betragter ligenu det blinkende røde diodelys fra senderen i min højre albue. Den har været der i mange år, faktisk så længe jeg kan huske. For år tilbage, har jeg gentagne gange forsøgt at operere den ud, dog uden held.. Dengang opskar og gennemsøgte jeg fleksor- og pronatormuskulaturen i underarmen og endda nervus ulnaris. Jeg syede det hele sammen igen. Jeg åbnede ikke mere op end hvad jeg selv kunne lappe sammen.. At jeg ikke har fundet noget i bløddelene, leder mig til at tro, at denne sender er implanteret i knoglevævet eller helt inde i knoglemarven. Sidstnævnte indikerer dog, at der er anvendt en yderst fintunet, følsom og advanceret teknologi.. Jeg har sidenhen besluttet, at lade den sender forblive hvor den er og ikke gøre mere ved den.. Det er irriterende at den er der, men jeg må bare leve med det..

Det er snart tid til aftensmad.. Jeg vil spise den mens jeg skal se endnu et afsnit af min yndlingsserie, nemlig Suits. Er nået til de sidste afsnit i sæson 3. Har sæson 4 liggende. Det er en fantastisk serie. Jeg ville ønske jeg kunne være Harvey Specter i virkeligheden.

Mørkets Fyrste

Skrevet af Nova den 19 november 2017 kl. 20:01

Blodet vælter ud af væggene. Hullet har vokset sig større og større gennem den sidste måned.. Hvad er der gemt bagved?
Mørkets fyrste med de ildrøde øjne, sidder som sædvanligt og vogter over mig eller venter på at fange mig? Dette spørgsmål er stadig ubesvaret. En ting er sikkert.. Han er der altid på dette tidspunkt.. Sælsomt og skræmmende på samme tid.. Intet ord ytres..

I klassen skete det.. Der var larm.. Efterfulgt af stilhed.. Et spørgsmål blev stillet og jeg besvarede det. Det skete ikke.. Ingen hørte det udover mig. Det var vendepunktet. Siden dengang er alt ændret og intet kan reverseres.. Processen er ufravigelig. Den er termineret.

Fremad er den eneste vej. Sorgen er for længst glemt. Gravsteder og porcelænslamper.. Det oplyste.. Oplysningstiden.. Folk sad stuvet sammen i lampelysets skær, i alt for små lejligheder.. Et enkelt riskorn.. At blive brændt - som en gris der grilles over et åbent bål.. Det var virkeligheden for disse fanger.. At sove nøgen på betongulvet i vintertiden..

VR 's indpas i det moderne Samfund.

Skrevet af Nova den 9 juli 2017 kl. 01:08

Hvad er VR? Hvor langt rækker det? Hvad byder fremtiden på?

Spændende diskussion som opfølgning til VR Magnus Laursens oplæg: http://www.gamereactor.dk/blogs/Magnus+Laursen/151393/Magnus+kober+endnu+en+ting+han+ikke+har+brug+for/

Mit seneste indlæg skaber grobund for denne VR-blog.

"Præcis @Magnus.

I det amerikanske militær anvender man allerede VR til soldater med 1-3 grads brandsårskader. De får et par VR-briller på hovedet som viser et is-landskab. Man kan samtidig måle deres værdier samt in situ hjerneskanninger og se hvordan værdierne falder samt smerteintensitet reduceres.

Næste skridt er at anvende VR til behandling af angstlidelser, lige fra fobier til generel og social angst. Dette vil i stor grad sænke medicinomkostningerne på landsdækkende- og (vestligt) globalt plan.

VR ER og bliver fremtiden. Forskere i USA har netop udviklet software til en (hånd) protese som perfekt kan imitere følelsen fra en ægte menneskehånd. Alle disse tiltag kan med fordel anvendes indenfor VR-branchen.

Det er bare et spørgsmål om tid før VR opkobles til AI. Når AI bliver tilstrækkeligt avanceret så kommer disse 2 fænomener til at gå hånd-i-hånd.

VR og AI er fremtiden, uanset om man vil eller ej.

Military "Snow-world" - For Veterans With Burns, A Virtual Reality Aid: http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=120638735

CP-model + Bionic hands: https://www.sciencedaily.com/releases/2017/06/170626155737.htm