Dansk

Hvorfor skal det være så svært? og FCK..

Fuck man!

Dette er min første blog, og jeg tror jeg brugte 20-30 min bare på at finde ud af HVORDAN man opretter en blog.

GR kan I ikke være søde at lave et link under "blog-sektionen" som fører en direkte, til det vindue jeg i øjeblikket sidder og skriver I: "klik her hvis du vil skrive din egen blog". TAK

Det bloggen egentlig ville handle om, og det jeg vil gøre opmærksom på, er de danske holds kvalifikation til Champions League. FCK skal tirsdag aften (i aften) spille mod de tjekkiske mestre Viktoria Plzen, mens OB onsdag skal møde spanske villareal. Nogle kampe der er blevet EKSTREMT nedprioriteret i de danske medier, på grund af at det ikke er nogle af de helt store hold de møder, selvom opgørene har MASSIV indflydelse på om en sæson bliver succes eller fiasko. OB kan leve med et nederlag - villareal er et godt hold og et nederlag vil stadig betyde Europa League.
FCK derimod står med et massivt pres på sine skuldre. Ikke alene forventer alle at de slår et uopdaget (men dog ganske godt) tjekkisk hold - men det vil også få negativ betydning for selskabet bag FCK (PSE) hvis de ikke kvalificerer sig til CL.

Der er derfor meget på spil når FCK løber på banen klokken 20.45, og jeg håber at mange er jer der bor nær hovedstaden, og er det mindste fodboldinteresseret i at komme ind og støtte byens hold!

HQ