Dansk
My name is Bond, James Bond

My name is Bond, James Bond

Jeg skal til bryllup her om lidt over 2 uger hos min søster og har således skulle skaffe mig et jakkesæt, da det jo er påkrævet ved sådanne lejligheder.
Desværre havde jeg ikke et i forvejen og skulle således investere i noget, jeg ved er en dyr affære.
Jeg var nede i alle mulige forskellige butikker hvor de havde det ene jakkesæt efter det andet til 4.000 +. Undtagelsen var H&M hvor jeg mener det koster lige godt 1.000 kr. men så lignede jeg også en konfirmand i et telt af et jakkesæt.
Så jeg sagde til mig selv: FUCK IT og valgte at bruge de penge det koster. Prøvede diverse Tiger of Sweden jakkesæt som egentlig er cool nok men lige manglede det sidste. Endte med at købe det på suitzoo.dk som jeg kender fra en vens ven, som har startet det her for nylig. De har fra 1949 men købte så deres dyreste til 3999 da forældrene alligevel ville give (hæhæ).
Jeg bestilte det i sort, fik min søster til at måle mig og har så lige fået det her næsten 2 uger senere.
Og Fuck det er fedt! Hvis I aldrig har prøvet et jakkesæt der bare sidder, skal i seriøst gøre det! Det er så sygt nice at have på. Har lyst til at gå rundt og spille smart som en blanding af Bond og Men in Black.
Hvis I også vil ligne mig (altså manden nedenfor) skal I også overveje et skræddersyet jakkesæt ;-).

Men hav en forrygende dag. Og få så det "opret blog" ændret! Jeg skrev også sidste gang jeg oprettede en blog at det er svært at finde og havde faktisk glemt hvor det var til denne blog! Så gør det nu. (I kan læse mit problem i min anden blog).
Over and out, Bond.

HQ