Dansk
Blog
Costners nye var smerteligt rodet

Costners nye var smerteligt rodet 🇸🇪

Skrevet af Petter den 18 juli 2024 kl. 22:33

Uuueh... Ikke at jeg havde nogen reelle forventninger til Kevin Costners bullish multi-milliard-dollar-epos Horizon: An American Saga, men jeg troede, at den ville "gå" til at se, altid. Hvilket for mit vedkommende ikke rigtig var tilfældet, desværre. Filmen var smerteligt rodet på en måde, der føltes svimlende dårlig. Der var ingen rød tråd her, karaktererne blev bare smidt med på et transportbånd og snakkede ofte og meget om ting, der ikke betød noget. Costners dialog forsøgte at være "Tarantino", men i stedet blev den bare fjollet. Snak for at tale, og jeg havde svært ved at kunne lide en eneste af karaktererne - desuden. Jeg forstår, hvorfor filmselskabet valgte at fjerne andenpladsen fra biografkalenderen i næste måned. Det ville dødsflop, med al tænkelig sikkerhed.

HQ
Nysgerrig efter Dysons nye hovedtelefoner

Nysgerrig efter Dysons nye hovedtelefoner 🇸🇪

Skrevet af Petter den 18 juli 2024 kl. 22:16

De kommende Dyson Ontrac høretelefoner kommer til at koste 5800 SEK og de er trådløse, støjreducerende over-ears, hvilket betyder, at de vil konkurrere direkte med især Apple Airpods Max, Sony WH-1000XM5, Sonos Ace og B&W PX8. Vil støvsuger-/ventilatorgiganten være i stand til at konkurrere? Ingen ved det, men det vil nok altid være spændende. Jeg er klar. Min krop er klar til at blive test et.

Brancheførende støjreduktion

For at skabe et optimalt lyttemiljø bruger Dyson OnTrac™ en skræddersyet aktiv støjreduktionsalgoritme (ANC), der bruger 8 mikrofoner og sampler ekstern lyd 384.000 gange i sekundet. Dette er kombineret med overlegne materialer og omhyggeligt udformet intern geometri for at reducere op til 40 dB uønsket støj.

Forbedret lydområde

Med 40 mm, 16 ohm neodym magnetiske højttalerdrivere og avanceret lydsignalbehandling sikrer Dyson OnTrac™, at hver tone eller ord leveres med præcision. Hovedtelefonerne gengiver frekvenser fra så lave som 6 Hertz til så høje som 21.000 Hertz, hvilket giver en dyb sub-baslyd, der kan mærkes, og klare høje toner i det øvre frekvensområde. Derudover er højttalerhuset vippet 13° mod øret for en mere direkte lydrespons.

55 timers batterilevetid med  ANC

Med op til 55 timers¹ batterilevetid giver Dyson OnTrac™ op til to ugers lytning², selv med aktiv støjreduktion (ANC) aktiveret. Hver battericelle, der kun vejer 30 gram, er lavet af lithium-ion med høj kapacitet og placeret i hovedbøjlen for en mere jævn vægtfordeling.

Designet til komfort og akustik hele dagen

Med 40 mm, 16 ohm neodym magnetiske højttalerdrivere og avanceret lydsignalbehandling sikrer Dyson OnTrac™, at hver tone eller ord leveres med præcision. Hovedtelefonerne gengiver frekvenser fra så lave som 6 Hertz til så høje som 21.000 Hertz, hvilket giver en dyb sub-baslyd, der kan mærkes, og klare høje toner i det øvre frekvensområde. Derudover er højttalerhuset vippet 13° mod øret for en mere direkte lydrespons.

HQ
Jake Paul er hysterisk

Jake Paul er hysterisk 🇸🇪

Skrevet af Petter den 18 juli 2024 kl. 22:11

I begyndelsen af hans "karriere" som "influencer-bokser" fandt jeg, at Disney Junior-stjernen Jake Paul var irriterende. Men det har ændret sig, fordi hans humor virkelig er blevet skærpet, og før kampen mod den tidligere UFC-kæmper og nuværende Bare Knuckle-mester Mike Perry, har han været virkelig, virkelig, virkelig sjov i månedsvis. Latterfremkaldende sjov. Nu hvor de har sat sig ned hos Dave & Busters for at tale om hinandens evner som boksere, er skabt dejlig nonsenshumor. Haha. Gå ikke glip af det. Gå!

Meget imponerende (igen), Oneplus

Meget imponerende (igen), Oneplus 🇸🇪

Skrevet af Petter den 17 juli 2024 kl. 21:35

Oneplus Watch 2R er nu ude, og jeg har haft det på mit håndled hele dagen, synkroniseret med den (nye) Oneplus Nord 4, og jeg er meget imponeret. Til at begynde med vil jeg sige, at dette er det mest succesrige smartwatch på markedet designmæssigt. Fordi det ligner et rigtigt ur med et rigtigt hus, rigtige skubbere, ægte rem og ægte spænde. I modsætning til Samsungs, Googles og Apples modstykker, der alle ligner legetøj - i min verden. Jeg kan godt lide størrelsen, skærmen, hvor hurtig og glat den er og batterilevetiden, som virkelig imponerer her. 3099 SEK for dette, er årets bedste handel indtil videre - det kan jeg sige allerede nu.

Meget imponerende, Oneplus

Meget imponerende, Oneplus 🇸🇪

Skrevet af Petter den 17 juli 2024 kl. 21:18

19 995 SEK koster en 13" stor Ipad Pro med 256 GB lagerplads. 20 pap. Er det det værd? Aldrig. Aldrig, aldrig, selvom Ipad Pro er godt lort. Jeg ejer en. Jeg bruger den hysterisk lidt, hvilket er lidt sindssygt, men på trods af min Mac-Taliban-holdning til Ios, vil jeg aldrig nogensinde sige, at Ipad Pro er prisen værd. Især ikke når du nu kan købe Oneplus Pad 2 på 13" for 6100 SEK. For det er bizart overkommeligt dengang, i modsætning til min Ipad Pro 13. Jeg har kørt Oneplus Pad 2 i dag i et par timer, og jeg er virkelig imponeret. Bladtynd, super flot, 900-nits stærk Oled-skærm, der kører ved 144Hz, hurtig processor og rigtig god lyd. Er den lige så kraftfuld som iPad Pro 13 med hensyn til beregningskapacitet? Nej. Kan jeg mærke nogen forskel i de daglige ting, jeg gør på den (surfing, e-mail, Youtube, spil)? Aaaaabsolut ikke. Anmeldelsen er på vej. Niclas skriver.