Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem






Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Guide til når du skal kommentere nyheder på facebook.

Guide til når du skal kommentere nyheder på facebook.

Skrevet af spar konge den 10 oktober 2017 kl. 18:24
Tagget som: online, opførsel, guide, facebook

At kommentere nyheder og lignende på facebook er en svær sport, som kun de færreste mennesker virkelig formår at gøre ordentligt. Du har måske netop læst om kongehuset, at kronprinsen har meget pæne hænder - hvilket han faktisk har. Man kan kigge på dem i timevis uden at blive træt af det. Det bedste i verden er at have et billede af hans kongelige højheds hænder hængende, så det er det første man ser, når man står op og det sidste man ser, før man lukker øjnene - og du vil gerne dele din holdning til dette emne med resten af verden på en god og konstruktiv måde. Men hvad nu hvis du fejler og står skamfuld tilbage, uden et eneste "synes godt om" eller bare en smule anderkendelse fra dine nærmeste? Frygt ej, for her kommer nogle gode råd, der nok skal gøre dig til en haj ud i at kommentere på alverdens ting på de sociale medier.

Titlen siger alt
Som det travle og geniale menneske du sikkert er, har du alt for meget intellektuelt overskud til at behøve at læse artikler og du har for øvrigt heller ikke tid til det. Det er derfor utroligt heldigt, at du slet ikke behøver at læse mere end overskriften, for at få hele indholdet med. Enhver nuance og vinkel er dækket ind og du ved derfor præcis hvad det hele handler om. Giv derfor dit besyv med i debatten lige så snart du har læst overskriften.

Assosiationer.
Da du jo er så utroligt godt inde i sagerne, er din første assosiation også den rigtige. Kronprinsens dejlige hænder er derfor en fin anledning til at komme ind på emner som abort og fiskekvoter. Bare det at kronprinsen er nævnt, er også mere end rigelig grund til at nævne din holdning til HELE kongehuset.

Agenda
Men hvad så hvis du har et budskab der ikke reelt har noget at gøre med det du lige har læst? Bare rolig! Hvis noget er tilpas vigtigt, behøver der slet ikke at være en sammenhæng. Du risikerer for det første at brænde inde med noget, så du ender med at brænde ud. Det kan ende med en sygemelding og kontakt med de sociale myndigheder, så alle du møder straks vil komme til at tænke på Fattigkarina og dovne Robert. Og det er der jo ingen der har lyst til. Og for det andet, så er det jo VIGTIGT! Hvis det ikke var vigtigt, ville du jo ikke skrive det.

Kritik
Det sker jo desværre, at nogle "mennesker" mener noget andet end dig. Måske de ikke synes, at prinsens hænder er lige så pæne som du synes. (det er heldigvis højst usandsynligt -red.) Det er du nødt til at opfatte som en kritik af dig som menneske, et voldsomt angreb og en krænkelse af dimensioner. Angrib tilbage med alt hvad du har. Fortæl dem hvor dumme de er og lyt ikke til dem. Det er jo dig, som har ret! Træk hvad som helst disse samfundets kræftsvulster skriver ud af sammenhængen, vær påståelig og misforstå, så det hele kommer til at passe i dit kram. Med en sådan taktik, vil du blive mødt af tusindvis af likes og masser af respekt fra de, som læser med.

Facts
Hvis nu nogle af dine holdninger skulle udfordres af reel viden, så giv ikke op. Alternative fakta er din ven og med dit høje intellekt, skulle det ikke være noget problem at finde på noget. Bare fortæl, at prinsen er verdens bedst betalte håndmodel, selvom nogle skulle vise billeder af prinsens hænder med tydelige brandsår og andre skader. (Selv med skader ville han stadig have pæne hænder! Så fat det dog! )


Du skulle nu være rustet til livet på de sociale medier. Held og lykke.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Et lille digt

Skrevet af spar konge den 1 oktober 2016 kl. 00:45
Tagget som: Fødselsdag, digt

Jeg skal til fødselsdag i dag og har i den anledning lavet dette lille digt.

Matilde hun er glutenfri
For hun er ikke et aks.
Til gengæld så har hun weekendfri
Og så er hun rigtig vaks

Augausta hun er et træ i skov;
enestående, men ikke alene
Hun laver rigtig meget sjov
med sine fine grene

De holder begge fødselsdag
og kagen er af kål,
kaffen er en lunken sag
Og sangen den er skrål

Men katten smiler, vi andre med
Ja, her er rart at være
For er der noget bedre sted,
end mellem sine kære?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Hvorfor lod du mig ikke bare være?

Kære Klør konge
Nu er vi nået ca et halvt år ind i 2016 og du har ikke gjort nogen forsøg på faktisk at have en reel samtale med mig eller gjort noget som helst selvstændigt for at hilse på mig hele året. Du vader lige forbi mig uden at hilse, selvom du har set mig.
Det var ikke ligefrem det du lagde op til, da du besøgte mig i december. Denne form for opførsel er nærmest en tro kopi af hvordan du opførte dig for 2 år siden, og jeg gjorde opmærksom på, at det var noget, der gjorde mig ked af det og utroligt frustreret. Når du så har kontaktet mig og bare gentager den opførsel med overhovedet ikke at gøre noget for at tale med mig, er det egentlig bare at åbne gamle sår, som det tager mig voldsomt megen tid og energi at komme over og mine tanker kører bare rundt i de samme negative furer, som jeg egentlig var kommet videre fra. Du har overhovedet ingen forståelse vist for, at du som den klart afvisende part, har et ansvar for at vise, at tingene skulle have forandret sig.
Jeg kan konstatere, at du sagtens kan hilse på andre, besøge andre og kontakte dem på eget inititativ, så hvordan du kan udvise sådan en fuldstændig mangel på evnen til at se mig, til trods for, at jeg skulle være en af dine nære, og at du har savnet at tilbringe tid sammen med mig, som du så smukt sagde, da du besøgte mig i december, kan jeg simpelt hen ikke forstå, til trods for, at du har stress.
Og måske jeg da bare selv kunne gøre noget for at tale med dig, når vi tilfældigvis skulle være til stede det samme sted, men når jeg skal risikere, at få en eller anden negativ respons på nærmest hvad som helst, kan jeg ikke se nogen grund til det.
Jeg ville ønske, at der var en eller anden forskel på, når du kunne holde mig ud og når du ikke kan, men hverken den Klør konge, der har lyst til mit selskab og den der ikke har , taler til mig eller opsøger mig. Denne form for uigennemsigtighed gør det uforudsigeligt, hvad jeg kan forvente fra dig og gør, at jeg ikke kan være mig selv i dit selskab.
Der er intet menneske, der som dig, har fået mig til at føle mig så lidt set, og som i en sådan grad har gjort, at jeg ikke kan være mig selv, når jeg er i dit selskab. Jeg fatter ikke hvad formålet har været med at du har kontaktet mig. Jeg har ingen tak til overs for dit dumme tiltag. Det er ikke sådan man behandler en ven. Du skulle bare have ladet mig være.

Tillagt 2016-05-21 02:22:
Undskyld, hvis det virker lidt rodet. Der var lige lidt der skulle ud.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Når døden kommer tættere på.

Hver dag kommer vi døden lidt tættere på- og når nogen i vores nærhed dør, bliver vi gjort ekstra opmærksomme på det. Det er netop det, som jeg er blevet udsat for i denne uge, hvor en af mine venner døde i et trafikuheld.
I det sidste stykke tid har jeg godt nok ikke haft så meget kontakt med ham, men han er dog en jeg havde en del med at gøre for nogle år siden. Jeg mødte ham så sent som i lørdags, hvor han havde det rigtig godt og det var rart at se ham igen. Ganske få dage senere sender hans bror så besked ud om, at han er død. Jeg har ret svært ved at forstå det lige nu. Pludselig er han bare væk og selve potentialet til at tage kontakt eller møde ham på gaden er fuldstændig udelukket.
Jeg er selv blevet ret overrasket over hvor berørt jeg er blevet af det. Selvom jeg er i starten af 30'erne har jeg aldrig rigtig haft døden så tæt på før. De fleste mine bedsteforældre er godt nok døde, men de var gamle og jeg så dem bare ikke så tit. Det her er noget helt andet og det kom som et lyn fra en klar himmel. En masse ord, der begynder med u dukker bare op. Uforståeligt, uretfærdigt, underligt, uhyggeligt. Det er lidt svært at rumme, at han bare er helt og aldeles væk nu. Ævævæv!
Jeg sidder og håber, at det bare er en rigtig dårlig joke- at det måske bare var en dukke der sad i bilen og at han så dukker op igen lige pludselig og taler til mig.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Det åndssvage studie

I min ellers udmærkede tilværelse er jeg godt igang med mit studie på Københavns universitet. Et studie jeg vel og mærke ikke er særligt glad for længere. De ting jeg laver, giver ikke rigtig mening for mig og jeg kan ikke rigtig se hvad jeg i grunden skal bruge det til. I hvert fald ikke noget jeg egentlig har lyst til. Mit problem er, at jeg ikke har så forfærdeligt lang tid igen (skulle gerne være igennem bachelorforløbet omkring juletid), før jeg er færdig, og så virker det bare en smule spildt at hoppe fra. En anden ting, der taler imod er, at godt nok har jeg en anden uddannelse som smed, men der er stort set ikke noget arbejde indenfor faget og jeg har været for længe væk til, at det skulle være realistisk at finde noget- selv i den norske offshore industri, der næsten ikke kan få faglærte arbejdere nok. Og jeg har faktisk lyst til at vende tilbage til mit gamle fag. Så med de tanker i hovedet, er det altså noget trættende.
Holdningen til det, hos de jeg har snakket med det om, er enten, at selvfølgelig skal jeg fortsætte og gøre det færdigt- også selvom jeg ikke er glad for det, eller også ønsker de mig held og lykke med mit valg. Der er (Selvfølgelig) ikke nogen, der siger, at jeg bare skal springe ud i det og gøre det jeg har lyst til.
Det virker et eller andet sted fristende at skulle dumpe til eksamen, så jeg har alle tiders undskyldning for at søge andre veje. At fejle ville nærmest være en slags lykke. At søge nederlaget er dog dumt, så ind til videre fortsætter jeg, dog fortrødent over at jeg i det hele taget gik i gang.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus