Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

En sej oplevelse i Final Fantasy XIV PVP del

Skrevet af The_Dude den 22 juni 2017 kl. 21:37

PVP i dette spil i Frontline som det hedder kæmper alle 3 fraktioner mod hinanden om at først at få 1600 point ved at overtage områder, dræbe spillere og smadre krystaller. banerne er ok store/små med en fraktion i hver hjørne hvis man kan sige det sådan i en forholdsvis cirkulær bane.

Jeg havde løbet hele vejen uden om midten (der hvor man somregel mødes og kæmper) for at komme om til de lede Twin Adders base.Jeg selv er Maelstrom.
Min tanke var at snige mig ind og nappe nogle point ved at overtage deres base men den blev vogtet af nogle stykker.
Kort efter mens jeg står og gemmer mig i bedste snigerstil ser jeg en modspiller komme ridende efter mig. Jeg stikker selvfølgelig af som den kylling jeg er. Jeg ridder mod en krystal som man skal smadre for ekstra point. Jeg ser da jeg nærmer mig kanten at den er nede på jorden og der står fjenderne i gang med at smadre den. Jeg vælger derfor at hoppe ned på afsatsen neden under mig som er lige inden jorden med krystallen. i håb om at min forfølger hopper ned til de andre.
MEN så sker det: han hopper ned på min platform og så kører den mest episke Ninja one-on-one kamp. Jeg dør lige desværre med et mulehårs længde.
Damn det var fedt. Stå der og kæmpe på en lille afsats oven over de andre der kæmpede på jorden neden under.

Jeg skal snart til østen igen!

Skrevet af The_Dude den 12 juni 2017 kl. 21:39

Sidst i marts/start april i år var jeg og kæresten en tur til Japan og mere præcis Tokyo. Super fed tur og kan anbefales til alle.
D. 16/6 tager jeg endnu engang til østen dog uden kæresten denne gang.
Min tur går nemlig til Doma i. Doma er belejret af imperiet som jeg skal forsøge at drive ud af landet efter det har haft magten i 20 år.
Doma ligger i det samme univers som landet Eorzea gør. Og spillet Final Fantasy XIV: Stormblood.

Min lvl 60 Ninja er født klar til at hjælpe de stakkels indfødte mod imperiet. Måske skal Ninja livet ligges på hylden til fordel for at lære at bruge en Katana. En Samurai lyder ikke helt tåbelig.

level niveauet er hævet til lvl 70 denne gang og 2 nye classes er klar til at blive låst op: Red Mage og Samurai. Begge 2 damge dealere (skadegivere)

Jeg kan ikke vente med at udforske de nye områder. Ikke kun til fods eller i luften men denne gang også ude i de dybe søer og det dybe hav. Det er nemlig blevet muligt at svømme under vand. Der skulle både gemme sig dungeons og byer med havfruelignende skabninger?

Når jeg ikke lige gider slås og jagte nyt udstyr kunne jeg tage en omgang blitzball. Yep det hadede/elskede blitzball fra Final fantasy X gør sin debut i Stormblood.Jeg var ikke stor fan af det i X men MMO udgaven skal da have en chance.

Nu kom Gold Saucer jo i A Realm Reborn og der har jeg redet en fin slat Chocobo race og også vundet, mod andre spillere. Dejligt med et lille afbræk.

Spillet er selvfølgelig forudbestilt og venter bare på det kommer ind af døren. Heldigvis virker early acces nøglen til 4 dage efter officiel launch d. 20/6
Er der andre der står klar til at reje øst på d. 16/6 eller er jeg den eneste ?

15 minutter med: R-Types (ps1)

Skrevet af The_Dude den 21 marts 2017 kl. 20:38

Jeg har givet mig i kast med spillet R-Types på ps1.
Jeg har spillet præcis 15 minutter.
Jeg har kun spillet R-Type 1 (der er 2 på skiven)
Spillet er en side scrollende rum skyder.

Hvad fik jeg så ud af de 15 minutter ?

Jeg fik massiv klø.
Jeg fik klø af
Robotter der skyder missiler
Robotter der skyder appelsin lignende dimser
Robotter der flyver og skyder
Robotter der jagter mig som lignede en alien
Flyvende hjerner meget som metroids
Krabber?
Robotter der svæver i en cirkel som boos i super Mario World
Robotslange som jagter en igennem en bane. (På jeg nåede ikke videre end den men det var til gengæld helt henne i bane 2)

Alt sammen er selvfølgelig presset ind på skærmen nærmest alle på samme tid fordi det skal jo ikke være nemt i første bane jo!!
Undervejs kan man skyde robotter (surprise) som giver lidt powerups men dem mister du når du dør. Jeg fik både missiler og seje laser beams og så får man også en svævende kugle som skyder? Man kan også samle den op og flytte på den.

Grafikken er tilgengæld flydende. Vil skyde på 60fps hvilket gør en forskel i et spil som dette. og alle fjenderne har fede designs.
I hver bane er der en boss. Klarede faktisk første boss i et forsøg da jeg blev ret badass i bane 1.

Musikken er futuristisk og passer godt til spillet.

Ud fra de 15 minutter med spillet har jeg lyst til mere. Så det kan bestemt anbefales.

Final Fantasy XIV Dungeons Part 1

Skrevet af The_Dude den 16 oktober 2016 kl. 16:38

Jeg har tænkt på at skrive lidt info om de forskellige dungeons man finder i Final Fantasy XIV MMORPG spillet.
En dungeon består af 4 spillere. 1 Tank, 1 Healer og 2 DPS.
Jeg regner med at skrive om 3 af gangen. De kommer i den rækkefølge som man møder dem i spillet med lidt info som level, drop item level, hvilken farve de har og om man kan finde kort til Triple Triad.
Item ranger sådan: Dårligst Hvid -> Lyserød -> Grøn -> Blå -> Lilla Bedst

Sastasha Seagrot - Level 15
Drops: Item lvl 17
Item farve: Grøn
Triple Triad: Sahagin

"After a period of relative silence following the Calamity, the Serpent Reavers have once again taken to terrorizing the inland hamlets of La Noscea, killing the men, kidnapping the women and children, plundering the storehouses and burning what little they leave behind. For years, it was not known how the pirates were able to raid areas so far from the coast, until a local shepherd sighted a band of painted ruffians entering the Sastasha Seagrot, carrying large quantities of sacks and crates. Could it be that there is more to this cave than meets the eye?"

Som beskrivelsen siger handler denne og første dungeon om pirater.
Man starter i grotten og kæmper sig vej gennem flotte søer, store muslinger og masser af koraller. Fjenderne er overvejende havdyr i starten. Siden hen pirater.

Boss 1: Chopper
Denne kamp er meget simpel hvor man i værste tilfælde skal dodge nogle special angreb. ikke så meget der. Bossen er

Boss 2: Captain Madison
Her er der igen heller ikke nogle mechanics at lære andet end ens tank skal prøve at tanke sådan så småt med at få hate/aggro fra de minions der spawner sammen med bossen.

Main boss: Denn the Orcatoothed
Denn the Orcatoothed er et fiskelignende væsen og i denne kamp kommer man i kontakt med en mechanic første gang. Arenaen består af et større areal hvorpå der er 4 luger til vand neden under. På et tidspunkt vil de på random vis begynde at sprøjte vand op da de er ved at åbne sig. Hvis man er hurtig kan man nå hen og lukke for lugen inden den åbner helt op og dermed forhindre trashmobs i at forstyre kampen mod bossen.


Tam-Tara Deepcroft - Level 16-19
Drops Item level 15-17
Item farve: Lyserød og grøn
Triple Triad: Ingen

"Since its establishment during the Gelmorran times, this subterranean crypt has been used for generations as a final resting place for the remains of rulers and nobles. Since the Calamity, however, the tunnels have become overrun with the Lambs of Dalamund - a deadly cult who worships the now-fallen satellite as their savior. It is in the Deepcroft that these twisted souls silently plot revenge against those who fought to prevent the advent of Dalamund, summoning any dark presence who will aid them to this end... no matter what the cost."

I denne dungeon møder man de nævnte cultits - Lambs of Dalamund.
Man kæmper sig igennem noget der ligner en fangekælder af en slags.
Hovedsageligt møder man Lambs of Dalamud. Men også enkelte andre fjender som Biller, Yarzons, Skeletter og bisværme.

Boss 1 og 2: Void Soulcounter (en dæmon)
Som først spawner efter man har smadret nogle barrierer. 1. gang er der en og 2. gang er der 2.

Main boss: Galvanth The Dominator
I denne kamp er der en ny mechanic. Der vil på et tidspunkt spawne nogle imps. Disse imps gør bossen immun over for skade så det handler om at få dræbt disse imps hurtigt så man igen kan skade bossen. Der ud over vil der være diverse trash monster som og skal dræbes.

Copperbell Mines - Level 17-20
Drops Item Level 17
Item farve: Lyserød og grøn
Triple Triad: ingen

"Abandoned once purged of ore, the Copperbell Mines laid abandoned for nigh on three centuries until Amajina and Sons Mineral Concern reclaimed the shafts - the guild's sights set on expanding the mines downward in an attempt to tap yet undiscovered veins of valuable metal. Unfortunately, it was not riches the powder kegs uncovered, but sheer terror, for when the smoke cleared, out poured an army of raging giants from the darkest recesses of the mines. The hecatonchires - thralls of the lost Throne dynasty - were, at last, free from their lightless prison; three hundred years of hate fueling their madness."

I Denne dungeon skal man en tur ned i Copperbell Mines. Under jorden og udslette truslen.
Undervejst på sin færd møder man bombs, Hecatoncheir, Spriggan, Sprites mm.

Boss 1: Kottos the Gigas
I denne kamp handler det bare om at slås normalt. Man bliver i starten af kampen mødt af en kæmpe flok Spriggans og bombs. Efter noget tid kommer bossen og gør sin entre. Han har ikke nogle mechanics.

Boss 2: Ichorous Ire
I denne kamp er man oppe i mod Ichorous Ire som er en slags bløddyr/budding.
Denne boss kan ikke modtage skade med det samme. Man skal i stedet trykke på en kontakt for at få en bombemonster frem. Den skal så springe i nærheden af bossen så den deler sig i 2. Det skal man gøre 3 gange i alt. Til sidste er der 8 små buddinger som kan skades hurtigt og nemt

Main boss: Gyges The Great
I denne kamp er der en mechanic hvor bossen spawner en fjende som løber op til en mur og begynder at ødelægge muren. Hvis de når at ødelægge muren vil der komme ekstra trash mobs ind i kampen. Ellers skal man bare angrige bossen til den dør.

Mine PS1 spil del 2

Skrevet af The_Dude den 30 juni 2016 kl. 15:14

Lige en opdatering til dem der følger lidt med i mine ps1 spil nu :D

Disse her er købt siden jeg lagde listen op sidst

Vs.
Nascar 2000
Blam! Machinehead
Brunswick Circuit Pro Bowling 2
Carnage Heart
Sensible Soccer
Spec Ops: Stealth Patrol
Descent
NBA Live 99
Rugrats: Search for Reptar
ECW Anarchy Rulz
Time Commando
F1 2000
South Park Chef Luv Shack (sealed)
Castrol Honda VTR
Jeremy McGrath Supercross 99
NFS Porsche 2000
Action Man
Pool Academy
Disneys Plys Spil og leg sted

Disse spil er på vej:

Silent Hill
Crash Tag Team Racing
NBA Live 97
NBA Live 98
NBA Live 99
NBA Live 2003
Diablo
Mega Man Legends 2
Uefa Challenge
LMA Manager 2002
Colony Wars : Red Sun
Supercross 2000
Medal of Honor
Newman Haas Racing
X'treme Roller
Total Drivin
V-Rally 2 : Championship Edition
Victory Boxing : Champion Edition
Psybadek
Victory Boxing : Challenger
PGA Tour 98
Die Hard : Trilogy
100% Star
Johnny Bazookatone
NBA Live 2002
Snow Racer 98
Premier Manager 98
Colony Wars : Vengeance
Cool Boarder 2
Junglebogen : Groove Party
Delta Force : Urban Warfare
N-Gen Racing
Tiger Woods PGA Tour Golf
Army Men : Lock 'n' Load
Army Men : Omega Soldier

Alle er selvfølgelig komplette og black label :P