Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
De 10 bedste Switchspil spil jeg spillede i 2017

De 10 bedste Switchspil spil jeg spillede i 2017

Skrevet af The_Dude den 11 januar 2018 kl. 20:55
Tagget som: Top 10, Super Mario

Denne liste er de 10 bedste spil jeg har spillet på Switch i år. Nogle er ports af ældre spil og nogle er helt nye.

1. Super Mario Odessey
Jeg kan ikke komme uden om at denne titel er det spil jeg har glædet mig absolut mest til i år og som heldigvis ikke har skuffet på nogle måder. Det er formidabel kreativt, musikalt i top, grafikken er silkeblød og farverig. Opfindsom fra første til sidste bane. En sjov mechanic med Cappy som ikke bare føles påduttet. Nintendo EAD har vist at de stadig er 3D platformernes mestre.

2. The Legend of Zelda Breath of the Wild
Zelda må være mit 2. bedste spil fra i år. Jeg så enormt meget frem til at opleve Zelda på en ny måde. Væk var de typiske 8 dungeons. Væk var de traditionelle items til de forskellige dungeons. Væk var den mere eller mindre liniære historie.
I BotW vågner man op uvidende om hvorfor man er hvor man er og hvad man skal. Man møder hurtigt en gammel mand som ellers sætter dig igang med din quest. Besejr Ganondorf på slottet. Hvordan du vil komme der hen og hvornår er helt op til dig. Du kan efter meget kort tid prøve kræfter med slottet og hvis du er god også Ganondorf. Dog kan det ikke anbefales da man er meget svag i starten. Denne udgave af zelda minder mere om Skyrim end om forrige Zelda spil på grund af den store åbne verden og de mange våben og items man kan samle op og bruge. I spillet er der ca. 120 shrines som er små dungeons som kan være et puzzle eller en miniboss der skal besejres. Belønningen er altid et stykke udstyr og så en magisk kugle som kan væksles om til et hjerte eller et ekstra stykke stamina når du har 4.

3. Mario Kart 8 Deluxe
Jeg spillede egentlig Mario Kart 8 på Wii U men har haft det sjovere med denne udgave. Hvorfor spørger i ?
Det skal jeg sige jer. Tabletop mode. Jeg har haft mange timer til at gå i denne mode sammen med kæresten hvor vi endten har sat på hotelbaren på Cypern eller ved spisebordet der hjemme og lige konkurreret mens ovnen lavede det den skulle.
Det er tider jeg ikke vil glemme forløb :) Det hænder også at vi kører timetrials mod hinanden.

4. I Am Setsuna
Dette spil er et lille traditionelt jrpg direkte fra Japan. JRPGs højborg.
Jeg købte dette spil kort efter release på min ferie til Japan i april sidste år.
Det er charmerende, fin historie, nydelig grafik og turn based.
Hvis man er til JRPGs skylder man sig selv at spille denne perle. Det tager ca. 25 timer at gennemføre historien.

5. Floor Kids
Floor Kids er et eShop spil som desværre ikke er udgivet fysisk. Det er et hiphop rytmespil hvor man vælger sin karakter ud fra nogle stats der passer en bedst. Og så er det ellers til rytmen af en flok der står og kigger på at danse så godt man kan. Kaste nogle håndtegn indimellem og lave nogle svedige moves. Hvis man er til rytmespil så skylder man sig selv at spille dette spil. Musikken er af Kid Coala. Grafikken skal også nævnes da det er yderst charmerende
se her hvad det går ud på https://youtu.be/Gt-t8xvwnuk?t=114

6. Mario + Rabbids
Dette spil var hvad mange ikke ventede det ville være. Da de første rygter kom ud sablede de fleste det ned og de var sikre på det ville være noget være lort. Men spillet kom ud og det blæste alle bag over. Grafikken er smuk og farverig. Humoren er i top. Missionerne er mange og til tider meget sværre. Der ud over er der en coop mode hvor man kan spille sammen med en ven lokalt. Her til foråret udvides singleplayer delen og vi får besøg af Donkey Kong som ny spilbar karakter. Det øvrige hold består af Mario, Luigi, Peach, Yoshi og de 4 tilsvarende Rabbids.

7. Syberia
Denne gamle traver så sit lys på Switch sidste år. Jeg havde før i tiden prøvet det lidt på PC men gik hurtig død i tekst og umulige opgaver. Jeg tog chancen igen på Switchen. Og det er jeg glad for jeg gjorde. Det klikkede med mig denne gang og spillet blev hurtig gennemført med minimal hjælp fra nettet. Dog skal det siges at jeg "snød" igennem sidste kapitel da Super Mario Oddesy var på trapperne og ville gerne have det her gennemført inden jeg blev grebet af manden med overskægget. Min snyd bestod i at bruge en walkthrough igennem hele sidste kapitel. Jeg skammer mig stadig. Har allerede 2eren liggende og klar til at blive gået igennem uden snyd.

8. Arms
Nintendo første forsøg på et kampspil. Som det er med Nintendo så gør de ikke altid det som alle andre gør. Så Arms er derfor et 3. persons kampspil hvor man med en joycon i hver hånd styrer slagets gang så at sige. Du kan tviste din hånd lidt når du slår for at sno dit slag. Man kan også hvis man er doven anlagt eller hader motion controlls spille med en controller og det funger ganske fint. Man har dog en fordel ved at bruge motion controll. Grafikken kører 60fps og er flot, Mange sjove karakter var med fra start og mange er kommet med tiden. Der kommer ikke mere indhold nu men kun balance patches frem over. Det skal lige siges at alle baner og karaktere har været gratis.

9. Yono & The Celestial Elephant
Et sødt lille Zelda inspireret spil hvor man styrer den lille Yono i hovedrollen. Yono er kommet til jorden fordi mennesket er i fare. Historien om elefanterne får man i spillet.
Det kan gennemføres på få timer men er hele turen værd. Er du til Zelda så giv det en chance selvom grafikken er til den søde side.

10. The Elder Scrolls V Skyrim
For 10 år siden eller hvornår det nu var installerede jeg spændt Skyrim på min PC. Dengang havde jeg ingen ide om at jeg ville få muligheden for at spille dette storslåede spil på en håndholdt maskine. Men den mulighed fik jeg. Og jeg slog til.
Dejligt gensyn efter så mange år. Mange timer har jeg lagt i Tamriel og denne gang med alt DLC. Spillet til Switch er baseret på den remastede version fra 2016 og det er bestemt flot. Selvfølgelig er det ældet med tiden og er ikke så flot som andre RPG. Men det er stort. Det er frit og det er fyldt med Quests, monstre og loot.
I Switch udgaven kan man med Zelda amiibo skanne sig til Master Sword, Champions Tunic og Hyrule Shield fra Zelda spillene. Sjov lille tilføjelse.

Det var mine 10 spil som jeg mener jeg har haft det sjovest/hyggeligst med i det herrens år 2017.

Hvordan ser din liste ud ?

Facebook
TwitterReddit

En sej oplevelse i Final Fantasy XIV PVP del

Skrevet af The_Dude den 22 juni 2017 kl. 21:37

PVP i dette spil i Frontline som det hedder kæmper alle 3 fraktioner mod hinanden om at først at få 1600 point ved at overtage områder, dræbe spillere og smadre krystaller. banerne er ok store/små med en fraktion i hver hjørne hvis man kan sige det sådan i en forholdsvis cirkulær bane.

Jeg havde løbet hele vejen uden om midten (der hvor man somregel mødes og kæmper) for at komme om til de lede Twin Adders base.Jeg selv er Maelstrom.
Min tanke var at snige mig ind og nappe nogle point ved at overtage deres base men den blev vogtet af nogle stykker.
Kort efter mens jeg står og gemmer mig i bedste snigerstil ser jeg en modspiller komme ridende efter mig. Jeg stikker selvfølgelig af som den kylling jeg er. Jeg ridder mod en krystal som man skal smadre for ekstra point. Jeg ser da jeg nærmer mig kanten at den er nede på jorden og der står fjenderne i gang med at smadre den. Jeg vælger derfor at hoppe ned på afsatsen neden under mig som er lige inden jorden med krystallen. i håb om at min forfølger hopper ned til de andre.
MEN så sker det: han hopper ned på min platform og så kører den mest episke Ninja one-on-one kamp. Jeg dør lige desværre med et mulehårs længde.
Damn det var fedt. Stå der og kæmpe på en lille afsats oven over de andre der kæmpede på jorden neden under.

Facebook
TwitterReddit
Jeg skal snart til østen igen!

Jeg skal snart til østen igen!

Skrevet af The_Dude den 12 juni 2017 kl. 21:39

Sidst i marts/start april i år var jeg og kæresten en tur til Japan og mere præcis Tokyo. Super fed tur og kan anbefales til alle.
D. 16/6 tager jeg endnu engang til østen dog uden kæresten denne gang.
Min tur går nemlig til Doma i. Doma er belejret af imperiet som jeg skal forsøge at drive ud af landet efter det har haft magten i 20 år.
Doma ligger i det samme univers som landet Eorzea gør. Og spillet Final Fantasy XIV: Stormblood.

Min lvl 60 Ninja er født klar til at hjælpe de stakkels indfødte mod imperiet. Måske skal Ninja livet ligges på hylden til fordel for at lære at bruge en Katana. En Samurai lyder ikke helt tåbelig.

level niveauet er hævet til lvl 70 denne gang og 2 nye classes er klar til at blive låst op: Red Mage og Samurai. Begge 2 damge dealere (skadegivere)

Jeg kan ikke vente med at udforske de nye områder. Ikke kun til fods eller i luften men denne gang også ude i de dybe søer og det dybe hav. Det er nemlig blevet muligt at svømme under vand. Der skulle både gemme sig dungeons og byer med havfruelignende skabninger?

Når jeg ikke lige gider slås og jagte nyt udstyr kunne jeg tage en omgang blitzball. Yep det hadede/elskede blitzball fra Final fantasy X gør sin debut i Stormblood.Jeg var ikke stor fan af det i X men MMO udgaven skal da have en chance.

Nu kom Gold Saucer jo i A Realm Reborn og der har jeg redet en fin slat Chocobo race og også vundet, mod andre spillere. Dejligt med et lille afbræk.

Spillet er selvfølgelig forudbestilt og venter bare på det kommer ind af døren. Heldigvis virker early acces nøglen til 4 dage efter officiel launch d. 20/6
Er der andre der står klar til at reje øst på d. 16/6 eller er jeg den eneste ?

Facebook
TwitterReddit

15 minutter med: R-Types (ps1)

Skrevet af The_Dude den 21 marts 2017 kl. 20:38

Jeg har givet mig i kast med spillet R-Types på ps1.
Jeg har spillet præcis 15 minutter.
Jeg har kun spillet R-Type 1 (der er 2 på skiven)
Spillet er en side scrollende rum skyder.

Hvad fik jeg så ud af de 15 minutter ?

Jeg fik massiv klø.
Jeg fik klø af
Robotter der skyder missiler
Robotter der skyder appelsin lignende dimser
Robotter der flyver og skyder
Robotter der jagter mig som lignede en alien
Flyvende hjerner meget som metroids
Krabber?
Robotter der svæver i en cirkel som boos i super Mario World
Robotslange som jagter en igennem en bane. (På jeg nåede ikke videre end den men det var til gengæld helt henne i bane 2)

Alt sammen er selvfølgelig presset ind på skærmen nærmest alle på samme tid fordi det skal jo ikke være nemt i første bane jo!!
Undervejs kan man skyde robotter (surprise) som giver lidt powerups men dem mister du når du dør. Jeg fik både missiler og seje laser beams og så får man også en svævende kugle som skyder? Man kan også samle den op og flytte på den.

Grafikken er tilgengæld flydende. Vil skyde på 60fps hvilket gør en forskel i et spil som dette. og alle fjenderne har fede designs.
I hver bane er der en boss. Klarede faktisk første boss i et forsøg da jeg blev ret badass i bane 1.

Musikken er futuristisk og passer godt til spillet.

Ud fra de 15 minutter med spillet har jeg lyst til mere. Så det kan bestemt anbefales.

Facebook
TwitterReddit
Final Fantasy XIV Dungeons Part 1

Final Fantasy XIV Dungeons Part 1

Skrevet af The_Dude den 16 oktober 2016 kl. 16:38

Jeg har tænkt på at skrive lidt info om de forskellige dungeons man finder i Final Fantasy XIV MMORPG spillet.
En dungeon består af 4 spillere. 1 Tank, 1 Healer og 2 DPS.
Jeg regner med at skrive om 3 af gangen. De kommer i den rækkefølge som man møder dem i spillet med lidt info som level, drop item level, hvilken farve de har og om man kan finde kort til Triple Triad.
Item ranger sådan: Dårligst Hvid -> Lyserød -> Grøn -> Blå -> Lilla Bedst

Sastasha Seagrot - Level 15
Drops: Item lvl 17
Item farve: Grøn
Triple Triad: Sahagin

"After a period of relative silence following the Calamity, the Serpent Reavers have once again taken to terrorizing the inland hamlets of La Noscea, killing the men, kidnapping the women and children, plundering the storehouses and burning what little they leave behind. For years, it was not known how the pirates were able to raid areas so far from the coast, until a local shepherd sighted a band of painted ruffians entering the Sastasha Seagrot, carrying large quantities of sacks and crates. Could it be that there is more to this cave than meets the eye?"

Som beskrivelsen siger handler denne og første dungeon om pirater.
Man starter i grotten og kæmper sig vej gennem flotte søer, store muslinger og masser af koraller. Fjenderne er overvejende havdyr i starten. Siden hen pirater.

Boss 1: Chopper
Denne kamp er meget simpel hvor man i værste tilfælde skal dodge nogle special angreb. ikke så meget der. Bossen er

Boss 2: Captain Madison
Her er der igen heller ikke nogle mechanics at lære andet end ens tank skal prøve at tanke sådan så småt med at få hate/aggro fra de minions der spawner sammen med bossen.

Main boss: Denn the Orcatoothed
Denn the Orcatoothed er et fiskelignende væsen og i denne kamp kommer man i kontakt med en mechanic første gang. Arenaen består af et større areal hvorpå der er 4 luger til vand neden under. På et tidspunkt vil de på random vis begynde at sprøjte vand op da de er ved at åbne sig. Hvis man er hurtig kan man nå hen og lukke for lugen inden den åbner helt op og dermed forhindre trashmobs i at forstyre kampen mod bossen.


Tam-Tara Deepcroft - Level 16-19
Drops Item level 15-17
Item farve: Lyserød og grøn
Triple Triad: Ingen

"Since its establishment during the Gelmorran times, this subterranean crypt has been used for generations as a final resting place for the remains of rulers and nobles. Since the Calamity, however, the tunnels have become overrun with the Lambs of Dalamund - a deadly cult who worships the now-fallen satellite as their savior. It is in the Deepcroft that these twisted souls silently plot revenge against those who fought to prevent the advent of Dalamund, summoning any dark presence who will aid them to this end... no matter what the cost."

I denne dungeon møder man de nævnte cultits - Lambs of Dalamund.
Man kæmper sig igennem noget der ligner en fangekælder af en slags.
Hovedsageligt møder man Lambs of Dalamud. Men også enkelte andre fjender som Biller, Yarzons, Skeletter og bisværme.

Boss 1 og 2: Void Soulcounter (en dæmon)
Som først spawner efter man har smadret nogle barrierer. 1. gang er der en og 2. gang er der 2.

Main boss: Galvanth The Dominator
I denne kamp er der en ny mechanic. Der vil på et tidspunkt spawne nogle imps. Disse imps gør bossen immun over for skade så det handler om at få dræbt disse imps hurtigt så man igen kan skade bossen. Der ud over vil der være diverse trash monster som og skal dræbes.

Copperbell Mines - Level 17-20
Drops Item Level 17
Item farve: Lyserød og grøn
Triple Triad: ingen

"Abandoned once purged of ore, the Copperbell Mines laid abandoned for nigh on three centuries until Amajina and Sons Mineral Concern reclaimed the shafts - the guild's sights set on expanding the mines downward in an attempt to tap yet undiscovered veins of valuable metal. Unfortunately, it was not riches the powder kegs uncovered, but sheer terror, for when the smoke cleared, out poured an army of raging giants from the darkest recesses of the mines. The hecatonchires - thralls of the lost Throne dynasty - were, at last, free from their lightless prison; three hundred years of hate fueling their madness."

I Denne dungeon skal man en tur ned i Copperbell Mines. Under jorden og udslette truslen.
Undervejst på sin færd møder man bombs, Hecatoncheir, Spriggan, Sprites mm.

Boss 1: Kottos the Gigas
I denne kamp handler det bare om at slås normalt. Man bliver i starten af kampen mødt af en kæmpe flok Spriggans og bombs. Efter noget tid kommer bossen og gør sin entre. Han har ikke nogle mechanics.

Boss 2: Ichorous Ire
I denne kamp er man oppe i mod Ichorous Ire som er en slags bløddyr/budding.
Denne boss kan ikke modtage skade med det samme. Man skal i stedet trykke på en kontakt for at få en bombemonster frem. Den skal så springe i nærheden af bossen så den deler sig i 2. Det skal man gøre 3 gange i alt. Til sidste er der 8 små buddinger som kan skades hurtigt og nemt

Main boss: Gyges The Great
I denne kamp er der en mechanic hvor bossen spawner en fjende som løber op til en mur og begynder at ødelægge muren. Hvis de når at ødelægge muren vil der komme ekstra trash mobs ind i kampen. Ellers skal man bare angrige bossen til den dør.

Facebook
TwitterReddit