Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Toonreactor #34

Skrevet af Troodon den 1 marts 2017 kl. 12:48
Tagget som: Toonreactor

Hey, bedre sent end aldrig!

For 5 år siden, gav daværende chefredaktør, Lee West, mig den flotte opgave at lave spilinspirerede tegneseriestriber på Gamereactors hjemmeside. Jeg var både beæret og lidt skræmt ved muligheden, men jeg tog den og fortsatte over 1½ år! I den tid tog jeg en universitetsuddannelse og arbejdede samtidigt i Gamestop i Hillerød. Efter min bachelor fik jeg tilbudt at blive butikschef og det var altså ikke kompatibelt med at være kreativ. så Toonreactor døde ud...

... Men nu er jeg færdig i Gamestop, her små 5-6 år efter! Og jeg er sørme begyndt at tegne igen! Jeg ved ikke om nogen kan huske mig eller overhovedet er interesseret i tegnede striber mere, men jeg tænkte at jeg lige kunne tage en stikprøve, nu hvor jeg har noget liggende alligevel. Alt hvad jeg ellers laver, som ikke nødvendigvis er spilrelateret kan ses på Instagram @Talisacs.

Hav en fantastisk dag, derude!

Toonreactor #33

Skrevet af Troodon den 11 december 2011 kl. 21:49

Jeg tror nok at jeg lovede en julestribe i sidste blog.. Men lad os bare glemme det, ik? Julestemningen har endnu ikke indfundet sig hos mig, og travlheden på jobbet hjælper ikke ligefrem på situationen.

Når det så er sagt, så lå denne stribe lige til højrebenet. Dem, som ikke har fuldt med i min serie af toons, kan med fordel se Toonreactor #9, før denne.

Nu vil jeg så smutte ud under bruseren, skrubbe mig selv hudløs med ståluld og komme mig over at jeg nu, for anden gang i mit liv har tegnet manga/anime/whatever-stil. En stil, som jeg ikke just er fan af.. Men japanske personer kan vel ikke tegnes på andre måder?

Mmkay, ikke mere pladder fra mig. I må have en god uge og gør nu ikke noget, som jeg ikke ville gøre!

Toonreactor #32

Skrevet af Troodon den 27 november 2011 kl. 16:34

Puha hvor julen efterhånden er tæt på. Jeg kan mærke det tydeligt på arbejdet... Og på den mængde gløgg jeg har drukket i fritiden. Ja selv Skyrims snehvide landskaber minder mig om den kommende (eller aktuelle?) højtid.

En juletoon er i støbeskeen, men indtil da dvæler jeg lige lidt ved Skyrim, som har taget ALT for mange timer fra mit liv på det seneste. Det spil er jo binært crack! Jeg spiller selv en khadjit archer/assassin/hybrid, og den spillestil er ikke ligefrem flatterende for spillets AI. Og så har jeg ikke engang nævnt alle de (fantastiske) bugs spillet indeholder *host*

Nå, men glædelig første advent!

Toonreactor #31

Skrevet af Troodon den 13 november 2011 kl. 22:45

Kender I det når man skal tegne en spacemarine, dagen efter man har været til julefrokost? Jeg skal aldrig - ALDRIG - mere have noget med spacemarines at gøre igen!

Jeg havde sådan en lyst til at hive Groid, min orc hunter fra wow, ind i en stribe igen. Han er hyggelig at tegne. Næste mål må være at finde en passende idé til også at inddrage min gamle tauren druid fra wow. Det må jeg lige arbejde videre med.

Ow well, jeg skal hen og pleje mine hangovers (Ja, er stadig et vrag). God aften og god uge til jer!

Toonreactor #30

Skrevet af Troodon den 30 oktober 2011 kl. 14:29

Jeg er endelig begyndt at få lidt tid til at game i ny og næ. Det har resulteret i at jeg er gået totalt i western mode og er kommet igennem Oddworld: Strangers Wrath samt Red Dead Redemption. To fantastiske og ret forskellige tag på westerngenren. Jeg har altid været begejstret for Oddworld-gutternes visuelle stil og ejer da også The Art of Oddworld Inhabitants. Red Dead er bare super historiefortælling med en fantastisk hovedperson. Jeg spillede det igennem næsten uden pause.. Næsten.
Betyder det så at jeg har lavet en westerntoon? Niks!

Og nu har jeg jo næsten jubilæum, i og med at jeg nu har tegnet 30 striber af Toonreactor. Betyder det at jeg hiver Gary og Goliat frem igen? Mjaeh, lidt. Og dog..

Til gengæld giver jeg mit bud på hvorfor et mix af Star Wars universet og MMO-genren er.. interessant: