Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Intet er så godt, at det ikke er godt

Jeg var udsat for en uheldig, omend dum oplevelse sidste fredag. Ved en overseelse af de større glemte jeg mine værdigenstande i omklædningsrummet i en idrætshal, og selvfølgelig bliver sådan noget stads stjålet.

Så kørekort, sygesikringsbevis, Dankort, Mastercard og pressekort kunne jeg ligeså godt have skyllet ud i lokummet. Dumt, dumt, dumt og ikke mindst ualmideligt irriterende og ærgerligt.

Det har gjort, at jeg har hængt lidt med skuffen de seneste par dage. Men da jeg ikke kan undvære en telefon i mit arbejde, måtte jeg smide et par drønstore slag i den nærmeste 3-butik. Så nu er jeg ejer af en spritny og dejlig iPhone 4S.

Så kommer spørgsmålet til jer: For jeg har selvfølgelig downloadet nødvendighederne til den store guldmedalje, men er der noget jeg mangler? Jeg ved godt, at jeg jo bare kunne spørge vores ukronede Apple Genius Mr. Lee (det er et nyt kælenavn, btw) men jeg ville altså også gerne have jeres råd med på vejen. Er der en must-own drøm af en app, der bare venter på mig derude? Teach me, please!