Bruger- og redaktørblogs. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi bringer nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Opret en profil i dag! Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Lemmings i en blender

Lemmings i en blender

Skrevet af Lee West den 17 december 2013 kl. 22:48

Blendimals er et nyt spil fra Exploding Cow. Det er et mindre dansk firma, som håber at kunne indtage iOS-scenen med spil. Jeg modtog en review-kode, og besluttede mig for at få spillet. Men som det er lige nu med next gen, livestreams og julen for døren, skete det ikke.

Det synes jeg er synd, for spillet er rigtigt hyggeligt. Se det som en slags Lemmings møder dyr i en blænder. Lyder konceptet skørt, så er det nok fordi det er det. Dyrene vil for alt i verden gerne til månen, og som spiller vælger du at blende en bunke af disse dyr i en blender inden banens start, og resultatet er ikke en omgang mos som forventet, men derimod eksempelvis (som billedet) et rasende stærkt dyr, der er god til at grave. Hvis du altså har blendet et næsehorn med en muldvarp.

Det er ret fornøjeligt. Et væld af farvede knapper og puzzle-lignende forhindringer mod enden af banen sætter naturligvis dine evner på lidt af en opgave.

Indtil videre er jeg godt fornøjet, men da jeg ikke har tid til at spillet til ende, så må anmeldelsen sikkert droppes.

Er du fristet, så sus forbi App Store, hvor spillet er tilgængeligt.

HQ