Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Sommerspil

Sommeren er over os! Kalenderen viser juni og vejret har, forventligt nok, forrådt os. Det pisregner i hvert fald i Jylland. Men hey, desto bedre en undskyldning for at blive siddende indenfor, foran skærmen, med hørebøffer på, totalt opslugt af et spil!

Sommeren er den tid på året hvor vi har mest tid til at spille. Den udgør også mellemkrigstiden, med stærke forår- og efterårsudgivelser på begge sider. Den næste store titel er, hm, Shadow of War? Eller vent, udsatte de ikke det? Så kommer der nok noget andet. Inden da, har vi en måned eller to (eller bare et par uger eller dage) til at indhente det forsømte.

Selv har netop gennemført Prey. Jeg havde egentlig tænkt mig at skrive en blog om spillet, men jeg kunne ikke beslutte mig for en tilpas dum titel til indlægget: "Preytty good"? "Preycisely what I hoped for"? "Preying for a sequel"?

Næste stop er Dishonored 2, et spil jeg ikke nåede sidste år. Men hvad, så er det jo bare faldet i pris siden da. Jeg fik Horizon: Zero Dawn i fødselsdagsgave, men har endnu ikke rørt det. Og så er der også det nye indhold til Breath of the Wild...

Sommer betyder også udsalg. På Steam, navnligt. Og selvom biblioteket efterhånden rummer 300 spil, så skal det ikke stoppe mig fra at brænde flere penge på spil jeg aldrig får spillet. Man må forestille sig Sisyfos som en glad mand.

Hvad skal du spille til sommer? Og hvor? Dykker du ned i den mørke kælder, bag persiennerne og med fuld blæs på blæseranlægget? Eller hiver du din Switch med til stranden, hvor den bliver fyldt med sand og totalt umuligt at spille på? Måske finder du den gamle GameBoy frem på loftet og døser med Mario i hængekøjen?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus