Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Et gensyn med Elder Scrolls Online

Skrevet af Mike JezZ den 12 april 2017 kl. 11:39
Tagget som: Elder Scrolls Online

Da The Elder Scrolls Online udkom tilbage i sin tid kunne jeg ikke dy mig. Betatesten var en smule lunken, men jeg gav alligevel spillet min tvivl til gode. Indrømmer da også, at spillet var underholdende, men jeg følte ikke at spillet var den månedlige betaling værd.

Jeg endte med at blive level 25 før jeg hoppede fra, og har siden adskillige opdateringer ikke rørt spillet. Da spillet udkom til konsollerne, fik jeg købt det til Xbox One, da PC-ejere fik rabat på at købe spillet til konsollen. Misforstå mig ikke, for spillet kan sagtens afvikles på Xbox One - men det var især manglen af Add-Ons, der gjorde at jeg mistede gejsten igen.

Grunden manglen på et nyt MMORPG, efter at være blevet udkørt i World of Warcraft samt Black Desert Online, valgte jeg at hoppe tilbage til spillet, og må sige at jeg er glad for at jeg gjorde det.

Spillet har fået så mange gode ting siden jeg stoppede. Det første er selvfølgeligt fjernelsen af den månedlige betaling, men der er virkeligt blevet tilføjet meget nyt indhold. Det er nu muligt at søge efter gruppe automatisk ved at skrive sig op til en dungeon, hvorefter man kommer ind i en gruppe når der er fundet nok medlemmer.

En anden genial ting er, at uanset hvor du er i verdenen, så skalerer de forskellige opgaver efter dit eget niveau, så du selv kan bestemme hvilken rækkefølge du klarer din gennemspilning. Dette gør også, at du kan spille med dine venner, uanset hvilket niveau i er. Monstrene skalerer sig efter hvem der slår på dem.

Jeg vil dog sige, at The Elder Scrolls Online er langt sværere på konsol end på PC, da du ikke kan få Add-Ons til konsollerne. Disse kan blandt andet vise hvor de forskellige crystal shards er, samt hjælpe dig med at finde ud af hvor de forskellige materialer kan hentes. Det er desuden også muligt at få et Mini-Map oppe i hjørnet, der detaljeret viser det område du er i.

Crystal shards bruges til at stige i de forskellige færdigheder, og selvom man kan hente en guide, er det stadig dejligt at se de shards man har samlet været krydset af med det samme, med den Add-On man kan hente. Hvis man ikke har spillet med disse tilføjelser er de formentligt lette at leve med uden, men når man først har prøvet at spille med dem aktiveret kan det blive svært at spille uden.

Spillet er lige nu gratis at prøve på samtlige platforme, så der er fri mulighed for at give spillet et skud. Jeg vil dog anbefale at spille med en ven, da spillet ellers kan blive dødt hurtigt. Jeg blev positivt overrasket over alle de nye tilføjelser, der måske på papiret ikke ser ud af meget, men virkeligt gør en verden til forskel i spillet.

Der er også en ny udvidelse på vej, i form af Morrowind, der blandt andet tilføjer battlegrounds.

Ses vi på slagmarken?