Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Metal Gear Solid og mig

Skrevet af Nike den 31 maj 2008 kl. 15:40

Som i kan se, så har jeg nu anmeldt alle MGS spillende. Ej det faktisk ikke rigtigt. Jeg mangler Metal Gear Solid Special Missions og Metal Gear Solid Ghost Babel, men ifølge Gamereactor her, så findes de 2 spil slet ikke =| Så de vil desværre ikke blive anmeldt =[ Når men videre til pointen ved bloggen.

Grunden til at jeg har anmeldt disse MGS spil, er fordi den 12 juni, dvs om 12 dage, udkommer Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots, nok et af de mest vigtigste spil nogen sinde. Spillet har indtil videre fået en masse gode andmeldelser, og top karakter, og denne tur er langt fra færdig. IGN UK andmeldte det i går, og gav det 9.9 (den kan læses her http://ps3.ign.com/articles/877/877611p1.html ). Det gjorde mig meget hyped. Også i går aftes inden jeg gik i seng, fik jeg soundtracket til spillet, og hørte det igennem. Musikken er fantastisk, og noget af det bedste jeg nogensinde har hørt i et spil.

Det bliver alt i alt et utrolig fedt spil. Faktisk er MGS nok det mest vigtige i mit liv, og jeg holder utrolig meget af serien. Ikke kun fordi jeg er fan, men fordi at det første Metal Gear Solid på PS1, virklig fik mig til at begynde på at skrive mine egne historier. Så meget betyder serien for mig. Jeg er lige nu i gang med at spille alle MGS og MG spillende igennem igen, så jeg får opfrisket alt ved serien.

Så jeg nu er der kun 12 dage til MGS4, og jeg har aldrig været mere klar. For mig slår dette GTA4. MGS4 vil blive fantastisk, og det er bestemt ikke noget jeg kan komme uden om.