Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Er du en hardcore Spyro Collector? Kig her..

Tagget som: Spyro The Dragon, Crystal Dragon, #Ps4RemasterInTheWorks

Jeg har fulgt et enormt spændende projekt fra First 4 Figures i lidt over et år nu - I fredags gik det løs!

Er du en hardcore Spyro Collector? Kig her..

Spyro i midten af de to herlige Crystal Dragons er jo efterhånden old news - og er ganske, GANSKE tæt på at være lige på trapperne. Jeg vil derfor springe helt over at kommentere på ham, da en blog med en ordentlig anmeldelse er på vej!

Men altså! :D CRYSTAL DRAGONS! Dét råbte jeg rimelig højt ;D - Jeg er så mega, fugin' excited over, at de vælger at bygge videre på sådan et niche område. Èn ting var, at vi fik Spyro - Det gav nogenlunde mening, men krystal dragerne? Altså, faktisk gav det også mening, da det var den karakter som, udover Spyro, der havde flest stemmer over hvad folket ønskede.
Men at det faktisk kom så langt, fra licens aftalen mellem Activision og F4F blev lavet og til en aktuel forudbestillings-dato. It's pretty amazing.

Vi blev fortalt igennem forløbet med skabelsen af prototyperne, at maler-arbejdet i disse var så omfattende, at vi skulle forvente os en relativt høj pris. Når en producent siger det slags, så begynder man at blive bekymret. Især for mig, der lige fra starten af vidste, at jeg ville have to eksemplarer. Men live streamen rullede og diverse detaljer kom på bordet.

Èn Crystal Dragon vil koster $475 og to $900 i et sæt - Herefter vil der blive lagt et forsendelsesgebyr på $55 pr. drage. - Men bemærk, de bliver IKKE fortoldede. F4F har varehuse i EU, så vi er sikret os, at de ikke bliver dyrere end tallene vi ser her.
Er du ny indenfor collecting af high-end statuer der er fremstillet af enten polystone eller resin, så vil disse priser måske freake dig fuldstændig ud. Hvis du derimod er vant til gamet med disse typer statuer, så gør du som jeg, bukker sig i støvet og takker rigtig mange gange!
De her priser er meget overkommelige for en velproduceret kvalitets statue i denne kaliber.
Man tænker straks...":Jamen, den er jo "bare" grøn? Og en polygon figur kan da ikke være svær at lave?"

Men man tager grusomt fejl. Faktisk er den ikke bare "grøn" - Hver en polygon-side har en anden farve tone, der skal udgøre effekten af en "rigtig" grønlig krystal. Disse statuer er 100% håndlavede, hvorfor priserne også er nødt til at være godt deroppe af. Der skal rigtig mange fuldtidsansatte til at lave den slags arbejde her, fra start til slut.

Når det så er sagt, hvad får du for dine penge her?
Jo, det er faktisk ganske enkelt at forklare! Selvom det ligner, at der kun findes to udgaver af krystal dragen, så findes der faktisk hele tre! En "Regular", en "Exclusive" og en "Crystallized" udgave.
Lad det være sagt med det samme, der er virkelig INGEN grund til at købe en Regular. Den har ikke lys i basen, den ligner den Exclusive og den har ingen mini guld Crystal Dragon med sig. Og værst af alt, de koster det samme? Whaaat..

Normalt bliver Regular udgaverne sendt ud til retailers, altså butikkerne, som de eneste versioner de må sælge. Men faktisk er den så dyr at producere, at de er nødt til, som den første af deres statuer overhovedet, at lade være med at sende dem ud til butikkerne. De tjener stort set intet igennem retailers - og for at holde prisen på dragen så attraktiv som overhovedet muligt, ja, så er det sådan det er endt.

I den "Exclusive" version, der får du en super, lækker statue, der nærmest kunne ligne, at den var trukket ud gennem TV'et og direkte ind i stuen! I min optik, er det den "rigtige" version. Den ser så fantastisk ud, at jeg næsten får lyst til at æde den.
Den lille guld drage kan du sætte hvor du vil. Personligt skal min ikke stå ved siden af den store. Det ser underligt ud. Og hvis du generelt tænker, at det er en underlig tilføjelse, så kan jeg kun give dig ret. Og alligevel ikke. Det er jo den indikator der drejer rundt hver gang du har samlet endnu en drage i Spyro The Dragon. Egentlig er det en sjov detalje, den skal bare ikke stå sammen med den store.
Den Exclusive drage er, (som alle de andre også), selvlysende i mørke. Den "oplader" altså ved almindeligt dagslys og lyser om natten som ses på billederne. Ret kinky feature! Love it!
Størrelsen er ikke at tage fejl af! Holy fuck! Normalt ville man altid få dem til at passe sammen rent størrelsesmæssigt, men hvis du husker dragen, kontra Spyro fra spillene af, så vil du også vide, at dette ikke var en mulighed.

Den måler 56 cm i højden, 56 cm i dybden og 43 i bredden. Altså, den er ret så massiv og meget passende for de fleste i størrelsen. For nogen er den alt for stor og de må "nøjes" med Spyro. Selv ønskede jeg den en tand større.

I den "Crystallized" version kan du, ved at se på billederne igen, se den lidt transparente effekt. Det er ren og skær kun lir - Og det virker ;-) Meningen med det var, at LED lyset i bunden, skulle få den til at lyse noget mere op end den anden. Resultatet er fortræffeligt! Den er smuk på en helt anden måde - og det var derfor for mig helt oplagt, at forudbestille kombo-sættet. Hvis jeg skulle vælge én kun, blev den ikke denne version, men nu er vi jo ret priviligeret og selv kan vælge til og fra her :)

Hvad var meningen med denne blog? Jo, ser du.. Fra imorgen af, der starter de den tre uger lange pre-order periode - Når den er slut, så er du faktisk ikke 100% sikker på, at du får den, når/hvis du bestiller den på et senere tidspunkt. Så her kommer en kærlig reminder fra en gammel ven af ;-) Du kan allerede nu reservere dem inde på first4figures .com og... ellers bare hoppe med ombord på hype-toget :D Det kører meget stærkt!

Facebook
TwitterReddit