Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

En sej oplevelse i Final Fantasy XIV PVP del

Skrevet af The_Dude den 22 juni 2017 kl. 21:37

PVP i dette spil i Frontline som det hedder kæmper alle 3 fraktioner mod hinanden om at først at få 1600 point ved at overtage områder, dræbe spillere og smadre krystaller. banerne er ok store/små med en fraktion i hver hjørne hvis man kan sige det sådan i en forholdsvis cirkulær bane.

Jeg havde løbet hele vejen uden om midten (der hvor man somregel mødes og kæmper) for at komme om til de lede Twin Adders base.Jeg selv er Maelstrom.
Min tanke var at snige mig ind og nappe nogle point ved at overtage deres base men den blev vogtet af nogle stykker.
Kort efter mens jeg står og gemmer mig i bedste snigerstil ser jeg en modspiller komme ridende efter mig. Jeg stikker selvfølgelig af som den kylling jeg er. Jeg ridder mod en krystal som man skal smadre for ekstra point. Jeg ser da jeg nærmer mig kanten at den er nede på jorden og der står fjenderne i gang med at smadre den. Jeg vælger derfor at hoppe ned på afsatsen neden under mig som er lige inden jorden med krystallen. i håb om at min forfølger hopper ned til de andre.
MEN så sker det: han hopper ned på min platform og så kører den mest episke Ninja one-on-one kamp. Jeg dør lige desværre med et mulehårs længde.
Damn det var fedt. Stå der og kæmpe på en lille afsats oven over de andre der kæmpede på jorden neden under.