Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
De 10 bedste Switchspil spil jeg spillede i 2017

De 10 bedste Switchspil spil jeg spillede i 2017

Skrevet af The_Dude den 11 januar 2018 kl. 20:55
Tagget som: Top 10, Super Mario

Denne liste er de 10 bedste spil jeg har spillet på Switch i år. Nogle er ports af ældre spil og nogle er helt nye.

1. Super Mario Odessey
Jeg kan ikke komme uden om at denne titel er det spil jeg har glædet mig absolut mest til i år og som heldigvis ikke har skuffet på nogle måder. Det er formidabel kreativt, musikalt i top, grafikken er silkeblød og farverig. Opfindsom fra første til sidste bane. En sjov mechanic med Cappy som ikke bare føles påduttet. Nintendo EAD har vist at de stadig er 3D platformernes mestre.

2. The Legend of Zelda Breath of the Wild
Zelda må være mit 2. bedste spil fra i år. Jeg så enormt meget frem til at opleve Zelda på en ny måde. Væk var de typiske 8 dungeons. Væk var de traditionelle items til de forskellige dungeons. Væk var den mere eller mindre liniære historie.
I BotW vågner man op uvidende om hvorfor man er hvor man er og hvad man skal. Man møder hurtigt en gammel mand som ellers sætter dig igang med din quest. Besejr Ganondorf på slottet. Hvordan du vil komme der hen og hvornår er helt op til dig. Du kan efter meget kort tid prøve kræfter med slottet og hvis du er god også Ganondorf. Dog kan det ikke anbefales da man er meget svag i starten. Denne udgave af zelda minder mere om Skyrim end om forrige Zelda spil på grund af den store åbne verden og de mange våben og items man kan samle op og bruge. I spillet er der ca. 120 shrines som er små dungeons som kan være et puzzle eller en miniboss der skal besejres. Belønningen er altid et stykke udstyr og så en magisk kugle som kan væksles om til et hjerte eller et ekstra stykke stamina når du har 4.

3. Mario Kart 8 Deluxe
Jeg spillede egentlig Mario Kart 8 på Wii U men har haft det sjovere med denne udgave. Hvorfor spørger i ?
Det skal jeg sige jer. Tabletop mode. Jeg har haft mange timer til at gå i denne mode sammen med kæresten hvor vi endten har sat på hotelbaren på Cypern eller ved spisebordet der hjemme og lige konkurreret mens ovnen lavede det den skulle.
Det er tider jeg ikke vil glemme forløb :) Det hænder også at vi kører timetrials mod hinanden.

4. I Am Setsuna
Dette spil er et lille traditionelt jrpg direkte fra Japan. JRPGs højborg.
Jeg købte dette spil kort efter release på min ferie til Japan i april sidste år.
Det er charmerende, fin historie, nydelig grafik og turn based.
Hvis man er til JRPGs skylder man sig selv at spille denne perle. Det tager ca. 25 timer at gennemføre historien.

5. Floor Kids
Floor Kids er et eShop spil som desværre ikke er udgivet fysisk. Det er et hiphop rytmespil hvor man vælger sin karakter ud fra nogle stats der passer en bedst. Og så er det ellers til rytmen af en flok der står og kigger på at danse så godt man kan. Kaste nogle håndtegn indimellem og lave nogle svedige moves. Hvis man er til rytmespil så skylder man sig selv at spille dette spil. Musikken er af Kid Coala. Grafikken skal også nævnes da det er yderst charmerende
se her hvad det går ud på https://youtu.be/Gt-t8xvwnuk?t=114

6. Mario + Rabbids
Dette spil var hvad mange ikke ventede det ville være. Da de første rygter kom ud sablede de fleste det ned og de var sikre på det ville være noget være lort. Men spillet kom ud og det blæste alle bag over. Grafikken er smuk og farverig. Humoren er i top. Missionerne er mange og til tider meget sværre. Der ud over er der en coop mode hvor man kan spille sammen med en ven lokalt. Her til foråret udvides singleplayer delen og vi får besøg af Donkey Kong som ny spilbar karakter. Det øvrige hold består af Mario, Luigi, Peach, Yoshi og de 4 tilsvarende Rabbids.

7. Syberia
Denne gamle traver så sit lys på Switch sidste år. Jeg havde før i tiden prøvet det lidt på PC men gik hurtig død i tekst og umulige opgaver. Jeg tog chancen igen på Switchen. Og det er jeg glad for jeg gjorde. Det klikkede med mig denne gang og spillet blev hurtig gennemført med minimal hjælp fra nettet. Dog skal det siges at jeg "snød" igennem sidste kapitel da Super Mario Oddesy var på trapperne og ville gerne have det her gennemført inden jeg blev grebet af manden med overskægget. Min snyd bestod i at bruge en walkthrough igennem hele sidste kapitel. Jeg skammer mig stadig. Har allerede 2eren liggende og klar til at blive gået igennem uden snyd.

8. Arms
Nintendo første forsøg på et kampspil. Som det er med Nintendo så gør de ikke altid det som alle andre gør. Så Arms er derfor et 3. persons kampspil hvor man med en joycon i hver hånd styrer slagets gang så at sige. Du kan tviste din hånd lidt når du slår for at sno dit slag. Man kan også hvis man er doven anlagt eller hader motion controlls spille med en controller og det funger ganske fint. Man har dog en fordel ved at bruge motion controll. Grafikken kører 60fps og er flot, Mange sjove karakter var med fra start og mange er kommet med tiden. Der kommer ikke mere indhold nu men kun balance patches frem over. Det skal lige siges at alle baner og karaktere har været gratis.

9. Yono & The Celestial Elephant
Et sødt lille Zelda inspireret spil hvor man styrer den lille Yono i hovedrollen. Yono er kommet til jorden fordi mennesket er i fare. Historien om elefanterne får man i spillet.
Det kan gennemføres på få timer men er hele turen værd. Er du til Zelda så giv det en chance selvom grafikken er til den søde side.

10. The Elder Scrolls V Skyrim
For 10 år siden eller hvornår det nu var installerede jeg spændt Skyrim på min PC. Dengang havde jeg ingen ide om at jeg ville få muligheden for at spille dette storslåede spil på en håndholdt maskine. Men den mulighed fik jeg. Og jeg slog til.
Dejligt gensyn efter så mange år. Mange timer har jeg lagt i Tamriel og denne gang med alt DLC. Spillet til Switch er baseret på den remastede version fra 2016 og det er bestemt flot. Selvfølgelig er det ældet med tiden og er ikke så flot som andre RPG. Men det er stort. Det er frit og det er fyldt med Quests, monstre og loot.
I Switch udgaven kan man med Zelda amiibo skanne sig til Master Sword, Champions Tunic og Hyrule Shield fra Zelda spillene. Sjov lille tilføjelse.

Det var mine 10 spil som jeg mener jeg har haft det sjovest/hyggeligst med i det herrens år 2017.

Hvordan ser din liste ud ?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus