Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Mine foretrukne spil hjemmesider

Sidder i her og mangler nogle gode spil hjemmesider, er dette en god chance for at blive informeret.
Denne liste fordelses ikke på en top 10 eller 5 liste, det skyldes ganske enkelt at det er for svært for mig at vælge, ergo bliver listen altså i ukronologisk rækkefølge.

GAMETRAILERS: Gametrailers har altid været seriøse og kritiske igennem det seneste år. Selvom at der somme tider godt kan grines af sjove clips eller bare god humor, så står gametrailers for den seriøse afdeling af spil hjemmesider.

Sitet bringer mange nyheder, gameplay klip og aktuelle afsøringer af forskellige spil, før andre gør det. Dog bruger jeg mest sitet til at se deres eminente og velargumenterede reviews, fyldt med spændende gameplay og cutscenes.

IGN: Ign er en fantastisk hjemmeside. Godt design, men orientering, og vigtist af alt: anmeldelser på både skrift og mundligt. Jeg er ikke en stor læsehest, så jeg bruger primært de mundlige anmeldelser, men hvis der skulle vise sig at komme noget interessant læser jeg det gerne.

Men det er ikke kun anmeldelser hjemmesiden byder på. Der er også ugentlige nyheds udsendelser med Jessica Chobot (nam nam), og de minder lidt om GR's eget nyheds program: GRTV news.
Skulle du ønske MERE af sitet er der i øvrigt også walktroughs af udvalgte spil, kills of the week (Halo 3, Halo Reach og modern warfare 2) samt artikler om E3 og andre aktuelle spil messer osv........

AVGN (Angry Video Game Nerd): Åh, hvor skal jeg dog starte. Alle de gange jeg har skyndt mig hjem fra en lang dag i skolen, til at komme hjem i den varme stol og se en smule AVGN. AVGN er i bund og grund en sur mand, der anmelder nogle af verdens dårligste spil til retro konsollerne, og fik mig til at grine undervejs. Retro anmeldelserne er i øjeblikket gået i stå i produktionen, men der er heldigvis 141 andre videoer at give sig i kast med, hvis man skulle lyste.

Screwattack:?crewattack er næsten et helt netværk af forskellige referencer til andet materiale der ikke er deres eget. De har f.eks. masser af AVGN's klip, game underthinker og overthinker. Men det skulle senere vise sig (ihvertfald for mig) at det var deres partnere og ikke kun referencer. Men det er ikke kun partnerne der "bærer" og sikrer hjemmesiden's succes, næææ nej, screwattack er også deres egen lykkes smed. Shows som Jose's puntos, Reviews, Hard news, Metal gear Ben og out of the box er ikke eksternt materiale, det er deres eget. Og det er tilmed ikke helt dårligt. Metal gear Ben er en underholdende imitering/latterliggørelse af metal gear solid, mens Jose's puntos er en blanding af ubrugelige info, og hjælp til at gøre dig til en mester af online gaming. Hard news er en sjov måde at formulere nyhederne på, Out of the boks er en form for briefing eller review om et udvalg af diverse spil og reviews er....... reviews.


Håber at i kan bruge bloggen til noget, dette er min første blog så vær hellst ikke alt for kritisk i kommentarene.

Jeg vil endelig også gerne høre om jeres yndlings spil hjemmesider, hvis der er nogle fede jeg endnu ikke skulle have opdaget.