Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Så luk dog den store op!

Skrevet af lamenivi den 30 maj 2011 kl. 08:31

Nu må jeg kapitulere, jeg kan ikke mere !

Jeg har efterhånden fået ret så store abstinenser over ikke at få mit daglige "PSN Store-fix", og selv om jeg har stor forståelse for Sonys situation og hellere vil have at det tager den tid det skal tage for at få ordnet sikkerheden på Storen, ja så er mit eget behov for at komme ind og shoppe igen efterhånden ved at blive manisk.

Som en løve i bur der utålmodigt går og venter på at næste måltid bliver serveret, går jeg rundt og tjekker min Twitter, Facebook og Playstation blog, ja selv hver gang jeg bruger min PS3 tjekker jeg lige om Storen skulle have åbnet mens jeg har brugt min PS3.

Ja det lyder måske lidt sygt for nogen, men dels med den velkomstpakke i vente som Sony vifter med for enden af tunnelen, samt udsigten til titler som Clash of Heroes og Outland for lige at nævne et par af de store der venter, og for ikke at tale om mit dlc til L. A. Noire der også ligger og lokker, ja så er det i min verden helt berettiget at længes efter igen at kunne skam downloade på livet løs på PSN Store igen.