Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Når glæde bliver til skuffelse.

Jeg vågnede op i går (onsdag d. 8 februar) og var fuldstændig hypet! Grunden var at Gotham City Imposters havde sin release dag der. Alt jeg nu skulle vente på var at den europæiske Playstation Store opdaterede. Det gør den hver onsdag mellem klokken 15-17.
US Playstation Storen var allerede blevet opdateredet natten til onsdag, det samme med Xbox Live EU & US.

Jeg ventede og ventede. Klokken blev 15 og hypen blev vildere og vildere!
Da storen så endelig opdaterede (omkring kl. 16.50 - selvfølgelig) undrede det mig, at jeg ikke kunne købe det fulde spil, men at der kun var en trial at downloade. (Jeg elskede betaen, så har set frem til det fulde spil i noget tid)

Jeg downloadede så trialen, fordi at jeg tænkte at der måtte være en "Unlock Full Game" option i trial menuen.
Der var der ganske vidst også, men hvis man trykkede på den fik man følgende meddelelse: "No content is available for purchase".

Jeg gik til Gotham City Imposters officielle forum (for sådan et har de nemlig) og beklagede mig. Jeg var langt fra den eneste med det problem, alle europæiske PS3 brugere var ramt af problemet.
Adminsne på forummet sagde at det var en bug, og at de ved en fejl ikke havde fået "unlock keyen" med over på den europæiske Playstation Store.

Nu sidder jeg her, d. 9 februar, og er stadig enormt skuffet. Jeg havde virkelig glædet mig til at spille dette geniale spil så tidligt om muligt!

Noget af det jeg rigtig godt kan lide ved at være gamer, er følelsen af at spille et hel nyt spil så tidligt som muligt. Alle er lvl 1 online, alle har de samme ting online, og man har lige gode chancer for at blive MVP.

De fortalte mig at problemet gerne skulle blive løst i løbet af i dag. Worst case scenario ville dog være at det først bliver løst, når storen opdateres på næste onsdag. Hvis det bliver tilfældet, så bruger jeg mine 110 kr. på noget andet. Så er dette under al kritik.


Det var bare mine 5 cent. Fortsat god dag til alle.