Dansk
Gamereactor
nyheder
Blood & Truth

Blood & Truth demo tilgængelig fra i dag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony London Studios' VR-spil Blood & Truth landede med et brag i maj, hvor det blev det første VR-spil, der har toppet salgslisterne. Hvis du endnu har spillet til gode, så har Sony gode nyheder til dig.

PlayStation Blog skriver de nemlig, at der vil blive sluppet en demo af spillet i dag. Demoen er tilgængelig på PlayStation Store. Her kan du med et VR-headset opleve spillets første mission. Når man tænker på, at der alene i den er både en ildkamp på taget og en biljagt, så skulle det være rigeligt til at finde ud af, om det er værd at investere i spillet.

Hvis du endnu ikke er overbevist, så læs vores anmeldelse af spillet her. Ketil Skotte kvittere med et 8-tal og skriver blandt andet: "For Playstation VR er det endnu et stærkt, eksklusivt kort på hånden og for alle os sofa-actionhelte en mulighed for at lade den indre Ethan Hunt komme frem".

Har du prøvet Blood & Truth endnu?

HQ
HQ
Blood & Truth

Relaterede tekster

Blood & TruthScore

Blood & Truth

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Forårets store Playstation VR-titel lader dig udleve drømmen som vaskeægte actionhelt - og lykkes heldigvis fornemt med det.

Blood & Truth demo tilgængelig fra i dag

Blood & Truth demo tilgængelig fra i dag

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Sony London Studios' VR-spil Blood & Truth landede med et brag i maj, hvor det blev det første VR-spil, der har toppet salgslisterne. Hvis du endnu har spillet til gode,...

Blood & Truth

Blood & Truth

PREVIEW. Skrevet af Ketil Skotte

Blood & Truth har endelig fået en udgivelsesdato. Vi tjekkede dagsformen for forårets store Playstation VR-titel.Indlæser mere indhold