Dansk
Gamereactor
nyheder
Bloodborne

Bloodborne oplevede et stort player spike op til udgivelsen af Elden Ring DLC

Det virker stadig underligt, at From og Sony ikke kan finde hinanden og give fans, hvad de ønsker.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Her på tærsklen til 10-års-jubilæet for udgivelsen af Bloodborne, nyder fans af FromSoftwares gotisk horror-inspirerede Bloodborne tydeligvis stadig spillet, selvom det kun officielt er tilgængeligt på PS4 og PS5 via bagudkompatibilitet.

Forud for den meget ventede Shadow of the Erdtree DLC til The Elden Ring, ser det ud til, at mange FromSoftware-fans besluttede sig for at vende tilbage til Bloodborne. En rapport fra TrueTrophies viser, at spillets player count steg med 57% i løbet af juni måned. Og antallet af spillere steg med yderligere 11% efter DLC'ens lancering.

Det er opsigtsvækkende, at spillere stadig er så glade for Bloodborne og flokkes om det, på trods af dets alder og tilgængelighed. Forhåbentlig vil Sony og From på et tidspunkt lytte til fansene, der så eftertrykkeligt forsøger at få bare en smule opmærksomhed, og udgive en native PS5-version eller en PC-port. Måske begge dele.

Bloodborne

Relaterede tekster

Bloodborne: The Old HuntersScore

Bloodborne: The Old Hunters

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Vi er vendt tilbage til Yharnam for at se om det seneste kapitel i Bloodborne-historien kan måle sig med de mareridt vi mødte på vores første tur til den dystre by.Indlæser mere indhold