Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

BMW 5-serie sedan går helt elektrisk

Bilen har endda et fuldt vegansk interiør.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

BMW læner sig ind i at blive en virkelig miljøvenlig bilproducent med den seneste iteration af 5 Series Sedan. Som nævnt i en pressemeddelelse får vi at vide, at den seneste iteration af BMW i5 er indstillet til at være helt elektrisk og vil prale af et fuldt vegansk interiør til at starte.

Denne bil, der er indstillet til at begynde at blive sendt i oktober 2023, vil være lidt større end tidligere modeller og vil også tilbyde hybridkraftmuligheder i form af benzin- eller dieselmotorer, der supplerer 48-volts helelektrisk drevfunktion.

Denne model af i5 vil også prale af en forbedret underholdningssuite, herunder spil i bilen, der bruger AirConsole-platformen til at spille "såkaldte afslappede spil, mens køretøjet holder stille".

Der er endnu ingen ord om prisen på i5, men du kan læse mere om de finere ydelsesdetaljer i pressemeddelelsen her.

Dette er en annonce:
BMW 5-serie sedan går helt elektrisk
BMW


Indlæser mere indhold