Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands 3

Borderlands 3 får ikke cross-play på PlayStation

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gearbox har længe arbejdet på at indføre cross-play i Borderlands 3, og nu er ventetiden snart ovre. Med mindre du spiller på PlayStation.

Twitter kommer Gearbox-grundlæggeren Randy Pitchford med følgende besked:

"Good news or bad news first? Good News: An update for Borderlands 3 has been prepared for release that includes full crossplay support across all platforms. Bad News: For certification, we have been required by the publisher to remove crossplay support for PlayStation consoles."

Det virker altså til, at spillere på PC, Xbox og Google Stadia kan se frem til at spille med deres kammerater på tværs af platforme, mens at PlayStation indtil videre vil være et gated community.

Sony har været meget mindre begejstrede for ideen om cross-play end Microsoft, hvilket giver god mening ud fra et forretningsmæssigt perspektiv, så længe de dominerer konsolmarkedet. Men det er nu en smule ærgerligt for forbrugerne.

Borderlands 3

Relaterede tekster

Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Ventetiden har været lang, og Claus har som inkarneret Borderlands-fan næsten ikke kunne vente. Lever det så op til forventningerne?Indlæser mere indhold