Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands 3

Borderlands 3 har nu cross-play og en højere level cap

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gearbox annoncerede et nyt stort spil i det skøre Borderlands-univers til E3 kaldet Tiny Tina's Wonderlands. Men det betyder langt fra, at udvikleren har glemt det seneste kapitel i serien.

For en måneds tid siden blev det afsløret, at spillet snart ville få cross-play. Med den seneste opdatering er funktionen nu tilgængelig.

Du kan fremover spille Borderlands 3 på tværs af Xbox One, Xbox Series X, Stadia og PC. Spillere på PlayStation må dog som ventet ikke lege med i denne omgang.

Sammen med cross-play introduceres også Endless Seasonal Events! Som navnet indikerer, betyder det nu, at du kan spille alle sæsonbegivenheder - Bloody Harvest, Broken Hearts Day og Revenge of the Cartels - hvornår det skal være.

Den sidste nævneværdige tilføjelse i opdateringen er en hævning af spillets level cap. Den er nu blevet syv niveauer højere, så du nu maksimalt kan komme i level 72.

Borderlands 3

Relaterede tekster

Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Ventetiden har været lang, og Claus har som inkarneret Borderlands-fan næsten ikke kunne vente. Lever det så op til forventningerne?Indlæser mere indhold