Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands 3

Borderlands 3 har nu solgt over 15 millioner eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Borderlands-serien er gigantisk. Nej, det er ikke Take-Twos mest succesfulde IP, men hver eneste gang Gearbox udgiver et, så tager det verden med storm, og det har så sandelig også været tilfældet med Borderlands 3.

Spillet udkom tilbage i 2019, og har nu halvandet år på bagen cirka, og i det tidsrum har det solgt over 15 millioner eksemplarer. Dette blev afsløret af Take-Two, og mere specifikt 2K, i deres seneste finansrapport.

Spillet er dog langt fra at nå de 26 millioner Borderlands 2 har ramt, men det høje antal skyldes dog også at spillet kontinuerligt solgte over en lang, lang periode, og det forventes at Borderlands 3 vil gøre det samme.

Borderlands 3

Relaterede tekster

Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Ventetiden har været lang, og Claus har som inkarneret Borderlands-fan næsten ikke kunne vente. Lever det så op til forventningerne?Indlæser mere indhold