Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands 3

Borderlands 3 har solgt over 16 millioner eksemplarer

Gearbox er uden tvivl ret tilfredse med salget.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det stod klart relativt hurtigt efter lanceringen af Borderlands 3, at dette kapitel ville blive et hit på linje med de to andre kapitler i serien. Og ganske rigtigt har spillet solgt som varmt brød, og i en længere periode også.

I deres seneste finansrapport siger Take-Two, som ikke længere samarbejder med Gearbox eftersom de er ejet af Embracer Group, at Borderlands 3 nu har solgt over 16 millioner eksemplarer.

Det gør desuden at serien samlet set har solgt over 77 millioner eksemplarer, der godt nok ikke helt kan toppe Borderlands 2, men som samtidig er et stort internationalt hit.

Ligeledes er Tiny Tina's Wonderlands et hit, men der er ingen konkrete salgstal for det spil endnu.

Borderlands 3

Relaterede tekster

Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Ventetiden har været lang, og Claus har som inkarneret Borderlands-fan næsten ikke kunne vente. Lever det så op til forventningerne?Indlæser mere indhold