Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands

Borderlands genudgives

Game of the Year-version med ekstras

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du ikke allerede har givet Borderlands et forsøg, og er vild med postapokalyptiske skydespil med en snert af rollespil og tonsvis af våben, har du snydt dig selv for et af de mest fængede spil i lang tid (vi er nogen der stadig ikke kan give slip).

Men sådan behøver det dog ikke at være mere, for Gearbox Software har på deres officielle Twitter-konto afsløret at spillet vil blive genudgivet i en Game of the Year-version, hvor selve spillet plus dets udvidelser, samt et helt nyt "Bonus Map" vil være inkluderet.

Den nye version skulle være klar i Oktober på både Playstation 3, Xbox 360 og PC.

Borderlands
Borderlands
Borderlands
Borderlands
Borderlands
Borderlands
Borderlands

Relaterede tekster

Borderlands - GOTYScore

Borderlands - GOTY

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Borderlands var det forfriskende pust alle loot-hungrende rollespillere ledte efter. Nu er det tid til at samle alle udvidelserne og spillet i et. Lee kigger på Game of The Year-udgaven...

4
Ny Humble "RPG" Bundle med solide titler

Ny Humble "RPG" Bundle med solide titler

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Humble Bundle har løbende nogle suveræne tilbud, og nu går turen til rollespilselskerne, der i løbet af de næste to uger kan få billig adgang til blandt andet...Indlæser mere indhold