Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands

Borderlands hæver level-loftet

Spil til level 69, helt gratis

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I den kommende download-udvidelse til Borderlands, Claptrap's New Robot Revolution, vil loftet for hvor højt level ens figur kan blive, ikke blive hævet. Det bliver det til gengæld snart i en gratis opdatering til spillet, fortæller Gearbox. Alle Borderlands-ejere vil herefter kunne spille helt til level 69.

Claptrap's New Robot Revolution og opdateringen udkommer begge i oktober i forbindelse med Game of the Year-udgaven af spillet.

Borderlands

Relaterede tekster

Borderlands - GOTYScore

Borderlands - GOTY

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Borderlands var det forfriskende pust alle loot-hungrende rollespillere ledte efter. Nu er det tid til at samle alle udvidelserne og spillet i et. Lee kigger på Game of The Year-udgaven...

4
Ny Humble "RPG" Bundle med solide titler

Ny Humble "RPG" Bundle med solide titler

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Humble Bundle har løbende nogle suveræne tilbud, og nu går turen til rollespilselskerne, der i løbet af de næste to uger kan få billig adgang til blandt andet...Indlæser mere indhold