Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands

Borderlands-film er tættere på at blive til virkelighed

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Du kunne godt lide Mad Max: Fury Road ikke? Så prøv at forestille dig hvordan sådan en film ville udspille sig, hvis den foregik på en fremmed planet. Så har du Borderlands-universet i en nøddeskal.

Spilserien fra udvikleren Gearbox Software har haft tre udgivelser siden 2009, og Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel blev for nylig samlet i Borderlands: The Handsome Collection på PlayStation 4 og Xbox One. Dog er Gearbox mere ambitiøse, og har derfor arbejdet på en filmatisering af spiluniverset i en længere periode.

Men ligesom med Uncharted-filmen, Splinter Cell-filmen og Gran Turismo-filmen anses Borderlands-projektet for at være i limbo, altså er der ikke sket fremskridt i produktionen siden afsløringen i marts sidste år.

Filmen produceres af Avi og Ari Arad ovre hos Lionsgate, og de to har tidligere stået bag opsætningen af Iron Man, Spider-Man og X-Men. Nu kan The Hollywood Reporter dog rapportere, at den første manuskriptforfatter er blevet sat i sving. Det er den canadiske komiker Aaron Berg, der også er i gang med spionfilmen Section 6.

Ifølge Arad-brødrene vil Borderlands føles som Mad Max i rummet, og de sigter efter et "edgy" udtryk.

Borderlands

Relaterede tekster

Borderlands - GOTYScore

Borderlands - GOTY

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Borderlands var det forfriskende pust alle loot-hungrende rollespillere ledte efter. Nu er det tid til at samle alle udvidelserne og spillet i et. Lee kigger på Game of The Year-udgaven...

4
Ny Humble "RPG" Bundle med solide titler

Ny Humble "RPG" Bundle med solide titler

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Humble Bundle har løbende nogle suveræne tilbud, og nu går turen til rollespilselskerne, der i løbet af de næste to uger kan få billig adgang til blandt andet...Indlæser mere indhold