Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands

Borderlands-serien har solgt over 43 millioner eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ventetiden på Borderlands 3 har været ganske lang, og det har den været for rigtig mange, for igennem årene har serien fået sig et gigantisk og passioneret følge, der elsker kombinationen af rollespilsstrukturer og skydespilsmekanikker. Nu ved vi at serien har ramt en storslået milepæl.

For nylig talte Take-Two med deres investorer og overleverede deres kvartalsresultater, og her fremgår det at serien, altså Borderlands, Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel (samt deres respektive remasters), har formået at sælge over 43 millioner eksemplarer.

Faktisk har Borderlands 2 stadig over en million aktive månedlige spillere, noget som Take-Two ønsker at forbedre i Borderlands 3.

Borderlands 3 udkommer som bekendt d. 13 september.

Borderlands

Relaterede tekster

Borderlands - GOTYScore

Borderlands - GOTY

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Borderlands var det forfriskende pust alle loot-hungrende rollespillere ledte efter. Nu er det tid til at samle alle udvidelserne og spillet i et. Lee kigger på Game of The Year-udgaven...

4
Ny Humble "RPG" Bundle med solide titler

Ny Humble "RPG" Bundle med solide titler

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Humble Bundle har løbende nogle suveræne tilbud, og nu går turen til rollespilselskerne, der i løbet af de næste to uger kan få billig adgang til blandt andet...Indlæser mere indhold