Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands

Borderlands-universet udvides

John Shirley er klar med en fortælling

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi er mange på redaktionen der simpelthen ikke kan få nok af Borderlands, men vi er dog alligevel knapt så mange der kan påstå at have et dybdegående kendskab til spillets historie. Er man ulig os, helt vild med historien i det skydeglade univers, vil man kunne glæde sig over at denne bliver kraftigt udvidet i morgen, når den første bog baseret på spillet lander.

Navnet på bogen er Borderlands: The Fallen og de 352 sider er skrevet af John Shirley, der også tidligere blandt andet har stået for bøger baseret på Bioshock og Doom-spillene. Skulle du være fristet kan du læse en forsmag på fortællingen lige her.

Borderlands

Relaterede tekster

Borderlands - GOTYScore

Borderlands - GOTY

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Borderlands var det forfriskende pust alle loot-hungrende rollespillere ledte efter. Nu er det tid til at samle alle udvidelserne og spillet i et. Lee kigger på Game of The Year-udgaven...

4
Ny Humble "RPG" Bundle med solide titler

Ny Humble "RPG" Bundle med solide titler

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Humble Bundle har løbende nogle suveræne tilbud, og nu går turen til rollespilselskerne, der i løbet af de næste to uger kan få billig adgang til blandt andet...Indlæser mere indhold