Dansk
Gamereactor
nyheder

Børn og unge ønsker abonnementer og digital valuta i stedet for spil til jul

Vi ser samlet set en tendens der bevæger sig væk fra traditionelt spilkøb.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som regel bliver der langet en del spil over disken i juletiden, og i løbet af de seneste år er flere af disse blevet til digitale udgaver, men det lader til at den yngre generation trækker yderligere i en anden retning.

Som Kotaku skriver så har den amerikanske organisation Entertainment Software Association foretaget en større undersøgelse blandt amerikanske forbrugere i et yngre segment, og har fundet ud af at der samlet set er et stigende ønske om at modtage digital valuta til platforme og live service-spil, snarere end egentlige... ja, spil.

Mere specifikt fremgår det af undersøgelsen, der er foretaget blandt børn og unge på mellem 10 og 17 år, at 72% faktisk ønsker sig noget spilrelateret under juletræet, men det er bare ikke helt som det plejer. 39% ønsker sig abonnementer som Game Pass og GTA+, 29% ønsker sig digital valuta som Show-Bucks eller VBucks og bare 22% ønsker sig egentlige spil.

Det kan skyldes at de mest populære spil i dag er free-to-play, så det at kunne købe indhold i selvsamme spil er mere afgørende.

Hvad synes du om denne tendens?

Børn og unge ønsker abonnementer og digital valuta i stedet for spil til jul


Indlæser mere indhold