Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Boston Breach har styrket sin trænerstab

Endnu en assistenttræner har fået kontrakt med organisationen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Call of Duty League er for alvor begyndt at varme op igen. Da i dag er lanceringsdagen for Call of Duty: Modern Warfare II, og med 2023-sæsonen af CDL, der starter i december, kommer holdene med meddelelser og signeringer i sidste øjeblik, mens de forbereder sig på det næste års konkurrencedygtige spil.

Til dette formål er Boston Breach nu kommet ind på handlingen ved at underskrive et andet medlem til sin trænerstab. Denne gang er det Joshua-Lee "Joshh" Sheppard, der er blevet grebet af holdet og skal fungere som assistenttræner for 2023-sæsonen.

Dette vil være første gang Joshh har tjent på et CDL-hold i nogen tid, da han tidligere var en del af Paris Legion under dens indledende kampagne, før han vendte tilbage til Challenger-scenen lige siden da.

Da Breach allerede har annonceret sit fulde hold, kan dette være den endelige meddelelse, holdet kommer med forud for den nye sæson, der starter den 2. december.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold