Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare III

Boston Breach underskriver MajorManiak

Den tidligere Florida Mutineers og Atlanta Faze-stjerne har fået et nyt hjem.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Michael "MajorManiak" Szymaniak har haft en ganske skør Call of Duty League karriere, da spilleren startede med Atlanta Faze og havde en sæson, der var næsten perfekt (før han tabte mesterskabet i slutningen af sæsonen til Dallas Empire ). Efter denne katastrofe og Call of Duty derefter skiftede fra en fem-spiller konkurrencedygtig liste til en fire-spiller en, besluttede Faze at frigive MajorManiak med ham underskrive for Florida Mutineers i stedet. Dette gik ikke alt for godt, da han efter et par måneder også blev frigivet fra holdet, og siden da har han slibet væk i North American Challenger League.

Men det ser ud til, at MajorManiak endelig er klar til at vende tilbage til de store ligaer, da Boston Breach nu har underskrevet MajorManiak til deres hold, hvor han vil slutte sig til den aktive line-up og se Nathaniel "Pentagrxm" Thomas flytte til udskiftningsrollen.

Vi får se, om denne underskrivelse fungerer for Breach, snart kvalifikationen til den fjerde og sidste CDL Major starter i den kommende weekend, hvor Breach står over for Minnesota Rokkr og Los Angeles Thieves i løbet af de næste par dage.

Call of Duty: Modern Warfare III

Relaterede teksterIndlæser mere indhold