Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Boston Uprising frigiver assistenttræner, den underskrev for to måneder siden

Jidset forlader Overwatch League-holdet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Boston Uprising har haft en ret fremragende start på 2023-sæsonen. Holdet har i øjeblikket en 3-1 rekord og er fjerde i West division stillingen, lige bag Houston Outlaws. På trods af denne succes har Uprising meddelt, at det foretager en ændring i sin trænerstab.

Som nævnt i en erklæring forlader assistenttræner Ji "Jidset" Yeoung-hun holdet efter først at have underskrevet med dem tilbage i marts. Årsagen bag denne trænerændring er ikke blevet bekræftet, men Uprising's GM, Aaron Heckman udtalte:

"Vi er taknemmelige for [Jidsets] bidrag til holdet og hans rolle i vores 3-1 start. Vi har dog besluttet at gå i en anden retning, når vi bevæger os mod den bagerste halvdel af sæsonen."

Der er ingen ord om, hvem Uprising ser som udskiftningsassistenttræner, men det vil uden tvivl snart blive gjort klart.

Overwatch 2
Photo: Boston Uprising

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold