Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Boston Uprising har fået ny daglig leder

PRE er blevet en del af Overwatch League-holdet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Boston Uprising fortsætter sin genopbygningsindsats i løbet af offseason mellem Overwatch League-sæsonen 2022 og 2023. Dette har tidligere omfattet frigivelse af forskellige trænere og ledere, og nu i dag kan vi faktisk rapportere om en tilføjelse.

Fordi holdet nu har en ny general manager, hvor denne person er den tidligere Washington Justice general manager, Aaron "PRE" Heckman.

Om at slutte sig til Boston-teamet har PRE sagt: "Jeg er begejstret for at slutte mig til @BostonUprising. Deres fans, by, historie og engagement i ligaen er virkelig specielle, og jeg er så glad for at være en del af det.

At blive en del af en voksende organisation som en del af @OXG_Esports-familien var et stort mål for mig, himlen er grænsen".

Da opstanden stadig har brug for en tavle af trænere, kan du forvente en masse ekstra rosternyheder i løbet af de kommende uger.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold