Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Boston Uprising har skilt sig af med sin cheftræner

En anden ledelsesændring har fundet sted i Overwatch League-holdet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Boston-opstanden har stået over for et par forskellige ledelsesændringer i løbet af året. I sommer forlod general manager Chris "HuK" Loranger holdet, og siden da er en række cheftrænere, assistenttrænere og midlertidige general managers også kommet videre. Og nu er det tid til at fortsætte den tendens.

For den seneste cheftræner Valentin "Ascoft" Wulfman har nu også forladt opstanden. Som afsløret i et tweet får vi at vide af opstanden, at det var en gensidig afsked, og at holdet takker ham for denne tid og indsats.

- I dag skilles vi gensidigt med @Ascoft_OW, vores cheftræner.

"Tak for at være en stor del af Uprising-familien, og for alt det arbejde og lidenskab, du har hældt i vores team de sidste 3 år.

"Uanset hvor vejen fører hen, ved vi, at I vil udrette store ting."

Der er ingen omtale af, hvor Ascroft vil tage hen til næste gang, eller hvem opstanden vil se på som deres næste cheftræner, men det er uden tvivl en beslutning, der snart skal træffes, så franchisen kan organisere og underskrive 2023-sæsonen.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?



Indlæser mere indhold