Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Bowers & Wilkins PX7 S2e

Bowers & Wilkins leverer en triumf.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Selvom at der en fidus i at forsøge at genopfinde den dybe tallerken, selv med noget så veletableret som et dyrt high-end headset, så er det ikke alle forsøg der er gået lige godt. B&O har gentagne gange fået kritik for touch-brugerfladen på kopperne, og Apples idé om et headset der hverken kan slukke eller har et hovedtelefonstik blev ikke mødt med kærlighed fra entusiaster.

HQ

Derfor er det nu alligevel en lettelse, at der stadig findes en række producenter, der primært innoverer igennem raffineringen af lydkvalitet og byggekvalitet, samtidig med at de helt faste, veletablerede størrelser forbliver uændret.

Med andre ord; hvis du have en "slice of the old world", så har Bowers & Wilkins netop udgivet Px7 S2e. Det er et mildest talt forfærdeligt navn på alle ledder og kanter, ja, men headsettet bag er ret genialt.

Bowers & Wilkins PX7 S2e

Selve headsettet er produceret på en sådan måde, at alle andre konkurrenter bør kigge dem efter i sømmene. Der er en lækker dynamisk overgang mellem hårde og bløde materialer, mellem kølig aluminium og skøn memoryfoam. Den mest direkte pendant i forhold til komfort er virkelig Apples AirPods Max, eller måske Boses QC45'er, og der findes ikke flottere ros end det. Desuden har de, ligesom Boses, fysiske knapper hele vejen rundt, som er vidunderligt taktile, og relativt lette også at mærke sig frem til.

Dette er en annonce:

Vi snakker en batterilevetid på 30 timer, som er helt fint i min bog, Bluetooth-forbindelsen, der benytter 5.2, er bundsolid, og vægten på godt og vel 300 gram synes ikke rigtig at manifestere sig som pres eller smerte over lang tids brug. Desuden er B&W fortsat drønseriøse omkring high-end HIFI codecs, så Px7 S2e understøtter SBC, aptX Adaptive og en række andre.

Hvis der er en central svaghed her, så er det at den aktive støjreduktion ikke er lige så effektiv som set andetsteds, og måske primært hos Apples AirPods Max. Der er seks mikrofoner monteret, som godt nok tager størstedelen af både pludselig og bastant larm i et travlt bybillede, ingen tvivl om det, men du bliver heller ikke transporteret til en helt anden dimension, som visse konkurrenter formår.

Men det er i sidste ende lyden der definerer Px7 S2e, og gud hvor lyder de godt. B&W's 40mm drivere leverer en signatur så ren, så balanceret, at det næsten er svært at forestille sig et headset der har formået at levere på samme måde. Der er en dybde her, som end ikke Apple, Bose eller Sony formår at eftergøre, og det er altså ret vildt når man tager i betragtning hvor effektiv konkurrencen er blevet over de sidste par år.

Bowers & Wilkins PX7 S2e
Dette er en annonce:

Om det er en gængs Youtube-video, Loki på Disney+ og måske særligt Jackson Mathods mesterlige EP Miles Deep sammen med Adibanti, så er du i godt selskab når du tager de her hovedtelefoner på.

Koblet sammen med fantastisk design, god batterilevetid, vidunderlige byggekvalitet og en sans for detalje, så er det lidt lettere at tilgive det faktum at de slet ikke kan foldes sammen, og at ANC'en ikke er lige så effektiv som håbet.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold