Dansk
Gamereactor
nyheder
Dark Void

Brad Pitt vil have Dark Void

Laver licensaftale med Capcom

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det lader til at Hollywood for alvor har fået øjnene op for spil og deres historier. For ud over kommende spil-til-film projekter som Kane & Lynch, Bioshock og Prince of Persia, har skuespilleren Brad Pitt set sig lun på Capcom og Airtight Games kommende Dark Void.

I samarbejde med hans eget produktionsselskab Plan B og det indiske Reliance Big Entertainment, har han sikret sig rettighederne til en filmadaption af Dark Void. Spillet handler om piloten William Agustus Gray, der styrter ned i Bermuda Trekanten og som her hvirvles ind i en større krig mellem en primitiv stamme af mennesker og en avanceret race fra det ydre rum.

Variety har ingen informationer om hverken skuespillere, instruktør eller dato for opstart af optagelserne, men vi vender tilbage, når vi ved mere.

Dark Void
Dark Void
Dark Void

Relaterede tekster

Dark VoidScore

Dark Void

ANMELDELSE. Skrevet af Richard Imenes (Gamereactor NO)

Richard og Carsten har grebet jetpacks samt skydevåben, og er taget turen til Bermuda-trekanten for at bekæmpe rumvæsner. Læs deres meninger her...

Dark Void

Dark Void

PREVIEW. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Blichfeldt har spændt en raket på ryggen, rejst til en anden dimension og taget kampen op med en invaderende race fra rummet...Indlæser mere indhold