Dansk
Gamereactor
nyheder
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Brand ødelægger S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl udviklers kontor

Der er angiveligt store skader på udstyr og interiør. Uklart hvordan det påvirker spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter den russiske invasion af Ukraine flyttede ukrainske GSC Game World deres kontor og de fleste medarbejdere i sikkerhed på nye kontorer i Prag i Tjekkiet. Ifølge tjekkiske medier, har en alvorlig brand nu raseret kontoret hos den ukrainske udvikler.

GSC Game World spreder sig over tre etager og det var tredje etage, hvor der blandt andet skulle stå backup servere, der blev ramt af branden. Der skulle være "store skader på udstyr og interiør" efter branden. Årsagen til branden skyldes en elektrisk fejl og 20-30 mennesker blev evakueret. Ingen kom noget til ved branden.

Det vides endnu ikke, hvad branden kommer til at betyde for udviklingen af S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl og om der eksempelvis er tab af data på grund af branden. GSC Game World har endnu ikke udtalt sig om sagen.

Det har været nogle hårde år for de ukrainske udviklere; først den frygtelige russiske invasion af deres land, derefter medarbejdere der skal flyttes til et andet land, andre der bliver indkaldt til tjeneste og mister livet ved fronten og nu denne brand.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl blev for nylig udsat til Q1 2024 til Xbox Series X/S og PC, men vi afventer nu en melding omkring spillets fremtid.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Relaterede teksterIndlæser mere indhold