Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
FIFA 23

Brasilien er 2023 FIFAe Nations Cup champs

For andet år i træk.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke kun i rigtig fodbold, at Brasilien er sportens titaner, da nationen også er en dominerende kraft i FIFA esportsverdenen. Som en del af Gamers8-festivalen i Riyadh, Saudi-Arabien, er der blevet opkaldt en sejrherre efter 2023 FIFAe Nations Cup, og æren for i år er gået til det samme land, som den gjorde i 2022: Brasilien.

Brasilien formåede at holde Hollands indsats i den store finale og slog den europæiske liste 3-2 samlet. Hvad angår resten af turneringen, viste Brasilien sig at være et svært hold at slå, da Brasilien før finalen i knockoutfasen kun indkasserede ét mål og besejrede Danmark, Finland og Frankrig på sin vej til at møde Holland.

Dette resultat har set Brasilien gå hjem med $ 300.000 i præmiepenge, selvom et par af dets medlemmer stadig konkurrerer ved megabegivenheden som en del af FIFAe World Cup.

FIFA 23

Relaterede tekster

2
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Bliver FIFA 23 et værdigt farvel til den ikoniske licens?Indlæser mere indhold