Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Bravely Default II

Bravely Default 2 får ny endelig trailer til Nintendo Direct

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Square Enix havde et stærkt line-up til Nintendos Direct live-stream med titler som Project Triangle Strategy og Legend of Mana, men de udgav også en endelig trailer til Bravely Default 2. Spillet er Claytechworks' efterfølger til Nintendo 3DS RPG titlen og ser endnu engang fire helte, som skal stoppe en verdensomfattende katastrofe fra at ramme denne smukke krystalfyldte verden.

Traileren lægger vægt på karakterne, stederne og de forskellige narrative events, lige fra antagonisterne, som hver har deres egne unikke evner, til lokationerne med mytologiske steder som Rimedahl og Savalon. Spillet giver et godt indblik i hvad fans kan forvente af titlen.

Bravely Default 2 udkommer d. 26 februar og er eksklusiv for Nintendo Switch. Hvis du ikke kan vente den lille uges tid, så har du mulighed for at downloade den endelige demo fra Nintendos eShop allerede nu. I kan tjekke den nye trailer ud herunder.

HQ
Bravely Default II

Relaterede tekster

1
Bravely Default IIScore

Bravely Default II

ANMELDELSE. Skrevet af Troels Ryde Grann

Et vanedannende og strategisk komplekst kampsystem afholder Claytech Works' seneste Switch-eksklusive RPG fra middelmådighed.Indlæser mere indhold