Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Bravely Second: End Layer

Bravely Second: End Layer bekræftet til Europa

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Taget i betragtning hvor godt Bravely Default klarede sig, både i forhold til anmeldere og rent salgsmæssigt, var udgivelsen af efterfølgeren Bravely Second: End Layer ingen overraskelse. Nintendo har dog nægtet at komme med en bekræftelse af spillets udgivelse udenfor Europa - indtil nu.

I modsæting til japanerne, får vi ikke spillet at se før til næste år, men så længe vi får lov til at spille det, er det i orden med os. Det er stadig en Nintendo 3DS-eksklusiv titel, og vi har desværre ikke nogen nærmere udgivelsesdato end 2016. Forvent mere info fra E3.

Bravely Second: End Layer

Relaterede tekster

Bravely Second: End LayerScore

Bravely Second: End Layer

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

Efter Bravely Defaults vestlige udgivelse var en succes, kan det så lykkes for opfølgeren Bravely Second: End Layer at få den samme varme, vestlige velkomst? Læs dommen her.Indlæser mere indhold